Go!Go! pisze:wg mnie cena (...) bardzo raso-podobne ...
BRAWO!

Moderator: DoBo
Go!Go! pisze:wg mnie cena (...) bardzo raso-podobne ...

agal pisze:dorozd pisze:agal pisze:Kocurro pisze:dziękujemy państwu wystawiającym mioty? - bardzo mi miło, biorę to do siebie, bo jak mam fajny miot, to chętnie go wystawiam
Dziękujemy państwu traktującemu klase miotów, jako klasę sprzedażną
A.
Akurat z tym argumentem nie mogę się zgodzić. "Hodowcy", którzy traktują klasę miotów, jako sprzedażną bez problemu podniosą ceny kociąt o 100 zł, by "wystawić" miot na wystawie, a tym samym szybko sprzedać kocięta. Cena dla takich "hodowców" na pewno nie jest zaporowa.
A masz inny pomysł? Jak nie zrobić z wystawy bazaru?
Ja też lubię patrzeć na piękne mioty. Zadbane, równiutkie. Niedobrze mi się robi natomiast, jak widzę nieuczesane, zanidbane, kiepskie w typie kocięta, trzymane na tekturzeJak sie uchronić przed takimi.
Oczywiście uważam, że podniesienie ceny wystawy dla kotów pojedynczych ze 150 na 170zł oraz taka dużo dopłąta do podwójnej klatki, to przesada.
A.
dorozd pisze:Poza tym tak sobie tu piszemy piękne idee odnośnie podwyższania cen z uwagi na walkę z pseuduchami. A czy naprawdę to było celem łódzkiego klubu? Jest uchwała w tej sprawie?

dorozd pisze:Ale może jeszcze raz podniosę me pytanie:dorozd pisze:Poza tym tak sobie tu piszemy piękne idee odnośnie podwyższania cen z uwagi na walkę z pseuduchami. A czy naprawdę to było celem łódzkiego klubu? Jest uchwała w tej sprawie?
jaki problem jest z cenami ?
......

Go!Go! pisze:Może to ''dziwne'' , ale skoro do tytułu GIC obowiązują minimum 3 wystawy zagraniczne / a nawet 2 .... / ,
danunka pisze: ale jaki problem jest z cenami ?
jadąc na wystawę do Czech, Słowacji czy Niemiec płacimy za kota w euro od 30 za jeden dzień do 64 euro za dwa dni + opłata na wystawie ok.6 euro
cena miotów od od 40 euro za dzień do 72
Go!Go! pisze:ja zaproponuję Modom przeniesienie tych dywagacji z wątku wystawy łódzkiej do już istniejącego wątku - WYSTAWY FPL
dorozd pisze:Albo mi się wydawało, albo już zgłupiałam. Czy dyskusja nie toczy się na temat kosztów uczestnictwa w pewnej (konkretnej) wystawie w POLSCE i cenach w ZŁOTÓWKACH? O cenach, które nagle skoczyły do góry?

Reguły formularza opierają się na regulaminie wystawowym FIFe. Formularz automatycznie będzie udostępniał tylko potrzebne opcje minimalizując ryzyko popełnienia błędu (sprawdza wiek, tytuł i dopasowuje odpowiednia klasę wystawową). Klasy 13a i 13b wymagają formy pisemnej, prosimy o kontakt z organizatorem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baltic Feline, edyta.nowak87, ViolettaDuda i 4 gości