Aniada pisze:Paulaaaa, a ja znów nietaktownie zapytam - czemu tak koniecznie chcesz uszczęśliwić Amyszkę jakimś zwierzątkiem???![]()
Przecież ona wygląda na jedną z najbardziej radosnych ludków na forum
Dzięki Aniada że stanęłaś w mojej obronie

Moderator: Estraven
Aniada pisze:Paulaaaa, a ja znów nietaktownie zapytam - czemu tak koniecznie chcesz uszczęśliwić Amyszkę jakimś zwierzątkiem???![]()

amyszka pisze:Aniada pisze:Paulaaaa, a ja znów nietaktownie zapytam - czemu tak koniecznie chcesz uszczęśliwić Amyszkę jakimś zwierzątkiem???![]()
Dzięki Aniada że stanęłaś w mojej obronie
amyszka pisze:Paulaaa wiesz że jak byłam mała to nawet żabki zbierałam i przynosiłam do domu i płakałam strasznie jak mi babcia żabkę wypuszczała na wolnośćO ślimaczkach,robaczkach ,gąsienicach itp. nie wspomnę
Wszystkie bardzo kochałam oczywiście
Bałam się tylko pająków i tak zostało do dziś
anita5 pisze:Amyszko, muszę Ci powiedzieć, że moja marchewa, Guto, ma jutro urodziny. 4te. Ale numer, ja nie mam prezentu.
,ważne że Gutek ma was
my coś przyniesiemy dla słodkiego Gucia 
tak że mucha wiedziała że jest blisko i trzeba wiać 

amyszka pisze:Dzisiej rano Karmelek obudził mnie bo polował na muszkę i mówił cały czas do tej muszki ...e...e...e...e..tak że mucha wiedziała że jest blisko i trzeba wiać
amyszka pisze:Dzisiej rano Karmelek obudził mnie bo polował na muszkę i mówił cały czas do tej muszki ...e...e...e...e..tak że mucha wiedziała że jest blisko i trzeba wiać

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Meteorolog1 i 17 gości