Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wojtek pisze:A jak ten silikonowy zachowuje się gdy kotek ma rozwolnienie? Czy ktoś tego doświadczył?
Anja pisze:Przepraszam za dosadnosc, ale sadze ze nie dzieja sie cuda....silikonowy czy nie, jest obsrany i trzeba go wyrzucic w tej czesci.
Wojtek pisze:Anja pisze:Przepraszam za dosadnosc, ale sadze ze nie dzieja sie cuda....silikonowy czy nie, jest obsrany i trzeba go wyrzucic w tej czesci.
Z pewnością
Bentonitowe mają przynajmniej tę zaletę, że jak kotek zakopie rzadką kupkę, to izolują smrodek
Anja pisze:Wojtek pisze:Anja pisze:Przepraszam za dosadnosc, ale sadze ze nie dzieja sie cuda....silikonowy czy nie, jest obsrany i trzeba go wyrzucic w tej czesci.
Z pewnością
Bentonitowe mają przynajmniej tę zaletę, że jak kotek zakopie rzadką kupkę, to izolują smrodek
Wojtku a co znaczy slowo "bentonitowy"? Ja nie wiem
Wojtek pisze:A jak ten silikonowy zachowuje się gdy kotek ma rozwolnienie? Czy ktoś tego doświadczył?
Nelly pisze:Anja pisze:Wojtek pisze:Bentonitowe mają przynajmniej tę zaletę, że jak kotek zakopie rzadką kupkę, to izolują smrodek
Wojtku a co znaczy slowo "bentonitowy"? Ja nie wiem
Betonitowy to znaczy z betonitu![]()
Anja pisze:Wojtku a co znaczy slowo "bentonitowy"? Ja nie wiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości