Biała puchatka na allegro-Białystok

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw kwi 10, 2008 21:23

Shell pisze:Dalio wedlug mojego brata za "cena" za kota jest zbyt duza...i nie chodzi tu o pieniadze a o sztuczki jakie trzeba wykonac aby kota otrzymac :( Poprostu sie poddal....gdyby nie ta odleglosc mysle ze jeszcze bysmy probowali ...(ja probowalabym dalej ale niestety nie moim a brata marzeniem jest miec bialego kota) :(

w takich przypadkach niestety tak bywa.
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pt kwi 11, 2008 6:18

Dalia - na Allegro sa jeszcze dwie kicie biale i puchate. Czy Cie nie interesuja?

Akela3

Od: Sob lut 09, 2008 21:50

Post » Pt kwi 11, 2008 11:17

dalia pisze:dostałam odpowiedź
kotka niesterylizowana
pani zależy na dobrym domku ale nie za darmo - twierdzi że zapłacila za nia sporo. Chce sume którą wymieniłam w pierwszym poście - przy rozpoczetaej licytacji kotka może "pójść" za większą kwotę.

Shell jeśli twój brat faktycznie chce tą kotke niech się próbuje dogadać z kobieta - zawsze mozna zamknąc aukcję pod jakimkolwiek pretekstem. Tylko niech sie nie zdradza że wie o cenie. Najlepiej jak kobiete podpyta i ją oczaruje. Tą strategie może przyjąć każdy a koszt kotki "się zwróci" przy pierwszym miocie.
Wg włascicielki kotka słyszy (pytałam o to)
Dalia ty chyba nie proponujesz Szell rozmnażania tej kotki ? Czy ona chociaż ma papiery ???

iiwka

Od: Pt kwi 04, 2008 14:05

Post » Pt kwi 11, 2008 12:03

iiwka pisze:
dalia pisze:dostałam odpowiedź
kotka niesterylizowana
pani zależy na dobrym domku ale nie za darmo - twierdzi że zapłacila za nia sporo. Chce sume którą wymieniłam w pierwszym poście - przy rozpoczetaej licytacji kotka może "pójść" za większą kwotę.

Shell jeśli twój brat faktycznie chce tą kotke niech się próbuje dogadać z kobieta - zawsze mozna zamknąc aukcję pod jakimkolwiek pretekstem. Tylko niech sie nie zdradza że wie o cenie. Najlepiej jak kobiete podpyta i ją oczaruje. Tą strategie może przyjąć każdy a koszt kotki "się zwróci" przy pierwszym miocie.
Wg włascicielki kotka słyszy (pytałam o to)
Dalia ty chyba nie proponujesz Szell rozmnażania tej kotki ? Czy ona chociaż ma papiery ???

w aukcji stoi jak byk że kotka domowa.
w tym co napisałam chodziło mi o to że przypadkowy nabywca kota może mieć taką filozofię. Zły dobór słów - niezamierzony - przepraszam.
w związku z tym oczywiście nie proponuję rozmnażania.
czemu dałam wyraz w pw napisanym do shell.
Obrazek

dalia

Post » Pt kwi 11, 2008 12:26

Akela3 pisze:Dalia - na Allegro sa jeszcze dwie kicie biale i puchate. Czy Cie nie interesuja?

koty mnie interesują tylko ze względu na ich dobro - nie chce aby trafiły do pseudohodowli. Sprawdzę bo tych o których piszesz nie widziałam.
Jeśłi natomiast są sterylizowane czy cena jest wysoka to raczej nie wzbudzą zainteresowania pseudohodowców.
Ale i tak sprwdzę.
Tą kicię ogłosiłam na miau po tym jak wystwili ją ponownie praktycznie za złotówkę.

Koty na allegro śłedzę od paru lat i wiem że jak są wystawione z poziomu pewnej kwoty to nie ma nimi zainteresowania, natomiast jeśłi od tzw złotówki to zainteresownaie jest i kwota ostateczna bywa wysoka.

edit: jedną znalazłam, już pisałam do wystawiającego, niestety chce sprzedać a ja nie posiadm kasy
Obrazek

dalia

Post » Pt kwi 11, 2008 13:12

Kocica piekna :D niebieskie oczy,dlugi wlos i ta biel..mmm poezja :lol: pozostaje modlic sie aby trafila do przadnych ludzi wiedzacych jak traktowac zwierze :( :( taka pieknosc nie moze sie zmarnowac gdzies w pseudohodowli :cry: :cry:

hmm zastanawiam sie gdzie wy widzicie inne biale kocurrry :?: Ja znalazlam jeszcze jednego malego kociaczka z przedluzonym wlosem ktory pojdzie "pod mlotek" za ok 250zl :( ale wiecej nie widzialam juz :( :(
Dalio i tu sie zgodze ze nie zawsze allegro robi dobrze ...

Kto ma piekna biala kicie,kto ma :(((((((
Pozdrawiam Shell

Shell

Od: Sob mar 22, 2008 17:11

Post » Pt kwi 11, 2008 14:37

Mi to szkoda tej białej persicy z małymi.
Wszystkie po 500 złotych.
Tej matki najbardziej mi szkoda, taka wystraszona :(
Żeby ktoś ją kupił i wysterylizował. Jest taka śliczna :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt kwi 11, 2008 15:51

ojciec kociat wyglada jakby jego siersc w zyciu nie widziala szczotki....matki zas balabym sie dotknac ...smutne ze ludzie zyja tylko pieniedzmi a nie miloscia :(

http://allegro.pl/item343550757_pers_pe ... ciaki.html
Pozdrawiam Shell

Shell

Post » Pt kwi 11, 2008 17:40

shell, transport to nie problem, pisz do osób które kursują na tej trasie!
ja mam kocicę z Warszawy, więc da się ;)
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Pt kwi 11, 2008 18:21

rambo_ruda nawet jesli takie osoby by sie znalazly,w kazdej chwili kobieta moze wycofac aukcje,lub sprzedac kocice poza aukcja np: sasiadowi czy komus tam :( :( :( :( wiec to i tak by nie wyszlo :(
Pozdrawiam Shell

Shell

[poprzednia]