trawa11 pisze:kalair pisze:Wolę pingwinki!![]()
pokażesz go w końcu![]()
![]()
Może pokażę..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Dziękuję, Kalairspóźniona, bo znowuż nie ma mnie na pierwszych stronach ;P albo jestem za szybko albo za późno, hihi
w Krakowie dzisiaj ponoć 20 st ;O słyszałam w RMF FM.. Na dwór jeszcze nie wychodziłam, mam otwarte okna, ale tego tak nie czuje
U nas 20 st. Cieplutko, wiosennie..
u nas chyba tez![]()
zaraz wyjdę to sie przekonam
annette88 pisze:wyszłam do okna, faktycznie.. ciepluchno.. a ja tu umieram na okres ;/ ochh
kalair pisze:annette88 pisze:Dziękuję, Kalairspóźniona, bo znowuż nie ma mnie na pierwszych stronach ;P albo jestem za szybko albo za późno, hihi
w Krakowie dzisiaj ponoć 20 st ;O słyszałam w RMF FM.. Na dwór jeszcze nie wychodziłam, mam otwarte okna, ale tego tak nie czuje
kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:..i najcudowniejsz..i najbardziej błyszczące...
A ja nie lubię kotów!
![]()
![]()
![]()
no to nie...![]()
Ależ ja o swoich mówię!!![]()
![]()
Twoje są przecież cudne!!!!
Oj, nie zrozumiałaś mnie!![]()
Kociama pisze:Witam Kretuchny i Kalair![]()
A mówiłam ci żę ja zawsze jestem w tyle?![]()
gonicie z wątkami oj gonicie
trawa11 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Dziękuję, Kalairspóźniona, bo znowuż nie ma mnie na pierwszych stronach ;P albo jestem za szybko albo za późno, hihi
u mnie koty sie wygrzewaja![]()
dalam fote u mnie
kristinbb pisze:kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:..i najcudowniejsz..i najbardziej błyszczące...
A ja nie lubię kotów!
![]()
![]()
![]()
no to nie...![]()
![]()
a ja niby o czyich...![]()
![]()
![]()
kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:..i najcudowniejsz..i najbardziej błyszczące...
A ja nie lubię kotów!
![]()
![]()
![]()
no to nie...![]()
![]()
![]()
![]()
O, odpowiedziałaś..
dalam fote u mnie
kristinbb pisze:kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:..i najcudowniejsz..i najbardziej błyszczące...
A ja nie lubię kotów!
![]()
![]()
![]()
no to nie...![]()
![]()
![]()
![]()
O, odpowiedziałaś..
a mam nie odpowiadać![]()
![]()
przecież latam ziemia, komputer, ziemia...
kristinbb pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Dziękuję, Kalairspóźniona, bo znowuż nie ma mnie na pierwszych stronach ;P albo jestem za szybko albo za późno, hihi
dalam fote u mnie
a u nas zimno , chmurnie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości