mar9 pisze:Amanda_0net pisze:Eeee, to Gustaw wylizuje do czysta![]()
![]()
sie masz lepiejmoże wyślę moje sierściuchy do Ciebie na szkolenie (na miotłę 6 + ja nie zmieści się)
Zamów busik

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:Amanda_0net pisze:Eeee, to Gustaw wylizuje do czysta![]()
![]()
sie masz lepiejmoże wyślę moje sierściuchy do Ciebie na szkolenie (na miotłę 6 + ja nie zmieści się)
Amanda_0net pisze:mar9 pisze:Amanda_0net pisze:Eeee, to Gustaw wylizuje do czysta![]()
![]()
Zamów busik![]()
![]()
![]()
Amanda_0net pisze:hahaha![]()
Ale pomysłowo wymysliłaś![]()
Możesz na balkonie zostawić, tu nikt nie zabierze![]()
![]()
Mam nadzieję, że się zmieści![]()
![]()
![]()
mar9 pisze:Amanda_0net pisze:hahaha![]()
Ale pomysłowo wymysliłaś![]()
Możesz na balkonie zostawić, tu nikt nie zabierze![]()
![]()
Mam nadzieję, że się zmieści![]()
![]()
![]()
Zawsze można postawić pionowo i oprzeć o ścianę![]()
Będę się zbierać, to do jutra, pa
mar9 pisze:Mam problem.
W sobotę dzwoniła do mnie babka, mieszka w Sosnowcu, ma domek z ogródkiem. Na Waszym spotkaniu w Silesii widziała na plakacie Bytusia i spodobał jej się. Chciałaby go adoptować, ma już dwie kotki, kiedyś miała kotka podobnego do Bytusia, dlatego chciałaby właśnie jego.
Kotki tej pani są wychodzące (domek z ogródkiem, droga osiedlowa, więc ruch kołowy nie za duży, ale...???).
Nie dawałam jeszcze kotka do domku wychodzącego więc potrzebuję rady, proszę poradźcie coś.
Obiecałam, że po konsultacji z Wami oddzwonię do niej.
iwona_35 pisze:mar9 pisze:Mam problem.
W sobotę dzwoniła do mnie babka, mieszka w Sosnowcu, ma domek z ogródkiem. Na Waszym spotkaniu w Silesii widziała na plakacie Bytusia i spodobał jej się. Chciałaby go adoptować, ma już dwie kotki, kiedyś miała kotka podobnego do Bytusia, dlatego chciałaby właśnie jego.
Kotki tej pani są wychodzące (domek z ogródkiem, droga osiedlowa, więc ruch kołowy nie za duży, ale...???).
Nie dawałam jeszcze kotka do domku wychodzącego więc potrzebuję rady, proszę poradźcie coś.
Obiecałam, że po konsultacji z Wami oddzwonię do niej.
wiesz, nie wiem, ja osobiście boje się dawać kota do domku wychodzącego, tym bardziej ,że Bytus był znaleziony...trudno mi coś doradzić.
Jeżeli to bezpieczne miejsce, a Pani ma pojęcie o kotachnie wiem, na prawdę...
mar9 pisze:Jeżeli nie będę miała kogoś, kto sprawdzi ten domek, to go nie dam, boję się żeby znowu nie wylądował gdzieś pod schodami...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 133 gości