Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:Ale pyska mu nie skrępowali
Ale ich nie widać! O!redaf pisze:Kicorek pisze:Ale pyska mu nie skrępowali
Argumenty słowne są mniej skuteczne od czynnych![]()
Kicorek pisze:gattara
Kicorek pisze:Człowiek może tak...
Oj, jaszczureczko, nie narażaj mi się, bo nerwowa ostatnio jestemgattara pisze:Kicorek pisze:Człowiek może tak...
Nie sądź każdego po sobie, Koczkodanie plamisty
Kicorek pisze:Oj, jaszczureczko, nie narażaj mi się, bo nerwowa ostatnio jestemgattara pisze:Kicorek pisze:Człowiek może tak...
redaf pisze:Fri pisze:może kubraczek jest samoprzylepny do Meg... ?![]()
Albo wiedźmak ma w nim tylne łapy skrępowane, żeby nie mógł uciekać?
Salamandro, ja mam nerwową atmosfere w domu, a tam nie mogę się wyładowaćgattara pisze:Kicorek pisze:Oj, jaszczureczko, nie narażaj mi się, bo nerwowa ostatnio jestemgattara pisze:Kicorek pisze:Człowiek może tak...
Żuczku gnojniczku, nie podpuszczaj mnie, bo na prochach jestem
, mogiem być niebezpieczna
Kicorek pisze:Salamandro, ja mam nerwową atmosfere w domu, a tam nie mogę się wyładowaćgattara pisze:Kicorek pisze:Oj, jaszczureczko, nie narażaj mi się, bo nerwowa ostatnio jestemgattara pisze:Kicorek pisze:Człowiek może tak...
no, gdzie Kicorek, tam i insektaFri pisze:sama słodycz!![]()
w środeczek odcinka o pszczółce Mai trafiłam!
gattara pisze:Kicorek pisze:Salamandro, ja mam nerwową atmosfere w domu, a tam nie mogę się wyładowaćgattara pisze:Kicorek pisze:Oj, jaszczureczko, nie narażaj mi się, bo nerwowa ostatnio jestemgattara pisze:Kicorek pisze:Człowiek może tak...
Łokasiu garbatku, patologia Twego domostwa
nie może stanąć na przeszkodzie mym dążeniom do uznania mego człowieczeństwa, które bezczelnie negujesz
![]()
Kicorek pisze::lol:gattara pisze:Kicorek pisze:Salamandro, ja mam nerwową atmosfere w domu, a tam nie mogę się wyładowaćgattara pisze:Kicorek pisze:Oj, jaszczureczko, nie narażaj mi się, bo nerwowa ostatnio jestemgattara pisze:Kicorek pisze:Człowiek może tak...
Łokasiu garbatku, patologia Twego domostwa
nie może stanąć na przeszkodzie mym dążeniom do uznania mego człowieczeństwa, które bezczelnie negujesz
![]()
Nic nie neguję, twarda rzeczywistość skrzeczy, czerwona mróweczko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości