dobry

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rachelinka pisze:Dzien doberek
kalair pisze:kristinbb pisze:Co za horror, nie moglam wczoraj wieczoremw ogóle wejść na miau....![]()
![]()
Dobranoc i dzień dobry.....![]()
![]()
Hmm..Kristinbb, uznam to dzieńdobry, ale teraz to już się wcale nie spotkamy![]()
![]()
I zdjątko-
I pocieszę Cię-o piątej też nie ma miau..![]()
![]()
Dopiero po wpół szóstej..Ja w każdym razie wejść nie mogę już drugi dzień..![]()
annette88 pisze:Rachelinka pisze:Dzien doberek
hej, hejnie moge was powitać zdjęciami, bo mi się nie udaje ich tutaj wrzucić tak, jak to robi kalair : (
kristinbb pisze:annette88 pisze:Rachelinka pisze:Dzien doberek
hej, hejnie moge was powitać zdjęciami, bo mi się nie udaje ich tutaj wrzucić tak, jak to robi kalair : (
![]()
kristinbb pisze:annette88 pisze:Rachelinka pisze:Dzien doberek
![]()
annette88 pisze:kristinbb pisze:annette88 pisze:Rachelinka pisze:Dzien doberek
![]()
No co? Parę razy próbowałam się pochwalić moją Melką, tak jak kalair, ale nigdy mi nie wychodzi.. już się poddałam, zostanę przy linkach
kalair pisze:gattara pisze:Cześć Kreciątka najukoffańsze
Cześć koffana Gattarko!!![]()
![]()
I dla Ciebie zdjątko poranne jest-proszę-
annette88 pisze:kalair pisze:Ojej! Annette, czemu mówisz, że Cię nikt nie zauważa?!annette88 pisze:A jak mnie znowu nie zauważycieDOBRANOC ! :p
![]()
![]()
No, jak mnie nie ma..![]()
To dzisiaj Ci mówię dobranoc, i czekam na dzień dobry!![]()
No jakoś tak przez dwa dni nikt mnie nie zauważył
Dzień dobryprzede mną perspektywa siedzenia na uczelni od 14 do 19.. o nieee..
Mela lata jak szalona z piłką wydając przy tym żałosne dźwięki, na pewno nie zachęcają piłki do zabawy ;p
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954, Google Adsense [Bot], Lifter i 42 gości