redaf pisze:varia pisze:Meg9 pisze:Generalnie jest bardzo ok.
I było nas denerwować?
Właśnie!
Może by tak Meg wybatożyć?
Ja tam się nie mieszam w Wasze relacje i stosunki.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
redaf pisze:varia pisze:Meg9 pisze:Generalnie jest bardzo ok.
I było nas denerwować?
Właśnie!
Może by tak Meg wybatożyć?
Meg9 pisze:No ja myślę, że kochanej, życzliwej i mającej bardzo dobre serduszko Megusi trzeba wierzyć na słowo.![]()
redaf pisze:Jeszcze lepsze byłoby zdjęcie Mrożonek z dzisiejszą gazetą
Meg, jak Ci się nowy tytuł wątku podoba?
Meg9 pisze:Natomiast co do tego tytułu to proszę mi wyjaśnić, w jakich celach ktoś koniecznie chce zrobić z moich pięknych koteczków specjalnie tuczony drób ?![]()
tja, redaf tuczy, a Kicor głodziKicorek pisze:Meg9 pisze:Natomiast co do tego tytułu to proszę mi wyjaśnić, w jakich celach ktoś koniecznie chce zrobić z moich pięknych koteczków specjalnie tuczony drób ?![]()
redaf tak ma
Meg9 pisze:zauważyłam, ze co jakiś czas taki jeden nadpobudliwy chochlik mi buszuje po wątku.![]()
Meg9 pisze:ktoś koniecznie chce zrobić z moich pięknych koteczków specjalnie tuczony drób ?
redaf pisze:Meg9 pisze:zauważyłam, ze co jakiś czas taki jeden nadpobudliwy chochlik mi buszuje po wątku.![]()
I ma na to jeszcze dwadziescia stron
redaf pisze:Meg9 pisze:ktoś koniecznie chce zrobić z moich pięknych koteczków specjalnie tuczony drób ?
Ktoś?![]()
Zapomniałaś, że nam kiedyś wstawiłaś zdjęcia koteczków w jadalni z przydzielaną przez Ciebie pełną zawartością misek.
Meg9 pisze:tak, proszę drogich cioteczek, dobrze widzicie![]()
to ten sam wiedźmak, który na mój widok fruwał pod sufitem
varia pisze:Meg9 pisze:tak, proszę drogich cioteczek, dobrze widzicie![]()
to ten sam wiedźmak, który na mój widok fruwał pod sufitem
Widać, że po narkozie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 9 gości