Sch.Sosnowiec-nowe kociaki pomoc potrzebna!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 06, 2008 19:01

terenia1 pisze:A oto Balbinka nasza Hiltonowska rezydentka po sterylce jest u mnie i szukamy dziewczynce domu :D
Obrazek
Balbinka zrobiła się całkiem miziasta :) ale jak znudzą się jej pieszczoty to potrafi capnąć ząbkami albo łapką :)

Właśnie dzisiaj Balbinka pojechała do nowego domku :lol: trzymajcie kciuki ,żeby wszystko było dobrze bo to prawdziwa kobieta potrafi być słodka, a za chwilę straszna. :wink: Wywiad z domkiem dokadnie przeprowadzony umowa podpisana - za towarzystwo będzie miała pieska i 2 kotki 10-letniego i 2 - letniego a do swojej dyspozycji ogromny dom z ogrodem na wsi. Mam nadzieję, że wszystko ułoży się dobrze - wieczorkiem dostanę na pewno maila z informacjami.
Tak więc jutro zabieram do siebie Lolę zajmie miejsce Balbinki. :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie kwi 06, 2008 19:40

Dziewczyny jakby Mantra znalazla domek to wtedy moge jakiegos kota wziasc do DT :)

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Nie kwi 06, 2008 21:33

aassiiaa pisze:Dziewczyny jakby Mantra znalazla domek to wtedy moge jakiegos kota wziasc do DT :)

To szukamy domku dla Mantry :lol:
A ja właśnie dostałam maila z nowego domku Balbninki, podróż zniosła dobrze , po wyjściu na miejscu z konternerka pozwiedzała sobie mieszkanko, siedziała na parapecie a jak Pani Dorotka była jeszcze zobaczyć co Balbinka robi to się właśnie układała do spania na kanapie obok mamy Pani Doroty :lol: 8O aż sama nie mogłam uwierzyć. Jutro dostanę zdjęcia Balbinki z nowego domku. Troszkę kamień z serca mi spadł uff bo pierwsze wrażenie jest najwazniejsze. :D

terenia1

Post » Pon kwi 07, 2008 0:13

w Maurycym można się zakochać :love:
Gdyby udało mi się znaleźć domek dla Guinessika to zaraz bym go zabrała na tymczas
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pon kwi 07, 2008 9:49

Maurycy ma już zaklepany domek stały :) u mamy naszej Pani Doktorki :)

Ale wiecie, jakby co , to przecudny Misio też czeka na tymczas! Jest bardzo biedniutki :(
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Od: Wto lip 10, 2007 21:02

Post » Pon kwi 07, 2008 15:36

Dziś przyjęłyśmy kolejną bidę na tymczas do Hiltona.
Przywiozła ją Janka z S.O.S
Piekna czarna koteczka z obciętym ogonkiem i ropomaciczem:(W środę czeka ją operacja ,trzymajcie kciuki!!
Obrazek

LOLA jedzie dziś na tymczas do Teresy.Czekamy na info jak dziewczyna zaaklimatyzowała się:)
MISIU w środę jedzie na tymczas do Wandy(dziekujemy Wandziu!!)
Jutro na kastrację i do nowego domku jedzie KAROLEK:)
W środę na sterylke jedzie MRAUKA I NOWA lokatorka Hiltona(jeszcze nie wymysliłam imienia),ale w tym dobra jest Emila.
LILI w srode lub czwartek jedzie do Gdyni do nowego domku
MAURYCY też jakoś w tym tyg tez pojedzie do nowego domu.

Niestety pojawiłay się problemy z mamuśka:(ale zobaczymy co bedzie

No to tyle wieści z naszego Hiltona :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon kwi 07, 2008 15:37

aassiiaa pisze:Dziewczyny jakby Mantra znalazla domek to wtedy moge jakiegos kota wziasc do DT :)

aassiiuu zrób proszę jakies fajne fotki Mantrze i wrzuć mi na skrzynkę.Dziewczyna piekan tylko trzeba ją odpowiednio zaprezentować nowemu domkowi:)

mar_tika

Post » Pon kwi 07, 2008 17:08

Wieści z Hiltona za każdym razem wprawiają mnie w osłupienie 8O , domki dla futerek wyskakują u Was jak króliki z kapelusza :D :D :D
Czarna pannica śliczniutka , trzymam za ciebie kciuki koteczko :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon kwi 07, 2008 17:13

mar_tika pisze:

aassiiuu zrób proszę jakies fajne fotki Mantrze i wrzuć mi na skrzynkę.Dziewczyna piekan tylko trzeba ją odpowiednio zaprezentować nowemu domkowi:)

No przeciez poslalam :)
http://ja-asia.fotosik.pl/albumy/323409.html
Nieladne sa :roll:

aassiiaa

Post » Pon kwi 07, 2008 18:31

Tak na smaczek dodam ze moge wziasc nawet mamuske z malymi 8) 8)

aassiiaa

Post » Pon kwi 07, 2008 18:38

aassiiaa pisze:Tak na smaczek dodam ze moge wziasc nawet mamuske z malymi 8) 8)

ogłoszenia porobione .Zdjecia troche zmiksowałam z tymi moimi co ci podesłałam.Aha jeszcze nadałam jej imie robocze Mania łatwiej wpada w ucho:)i trzymay za domek dla koteczki:)
Podaj mi na pw nrgg to podesle linki

mar_tika

Post » Pon kwi 07, 2008 18:41

bubor pisze:Wieści z Hiltona za każdym razem wprawiają mnie w osłupienie 8O , domki dla futerek wyskakują u Was jak króliki z kapelusza :D :D :D
Czarna pannica śliczniutka , trzymam za ciebie kciuki koteczko :ok: :ok: :ok:

no niestety nie jest tak łatwo z domkami trzeba sie napracować .Siedzę dzis nad ogłoszeniami od godz 15,a dzięki Bogu jest 20h.Jeszcze czekają mnie plakaciki:(
ale sie kręci i to mnie cieszy:)

mar_tika

Post » Pon kwi 07, 2008 18:48

mar_tika :aniolek: :1luvu:

aassiiaa

Post » Pon kwi 07, 2008 23:05

Wieczorkiem byłam w Hiltonie, kociaki nakarmiłam posprzatałam, ale faktycznie mamusia coś nie bardzo, nie wiem czy nie ma za mało pokarmu bo jeden z maluszkum darł pycholka :cry: Karolek niestety musiał obejść się bez jedzonka, jutro zabiera go domek i jedzie prosto na kastrację. Lolki jeszcze nie zabrałam, nie miałam kontenerka bo pojechał z Balbinką do nowego domku i dzisiaj wrocił, ale już po moim wjeździe do Hiltona.
Misia w środę jeśli nic się nie porobi zabiera mój kolega z pracy i zawozi go do Wandy. Misiu dalej smutny, widać,e tęskni, ale przynajmniej je i pije. Zastrzyków nowej kici nie dałam , bo okazało się, że trzeba domięśniowo - a ja niestety tak nie umię, jeszcze bym kicię uszkodziła :oops: Późnym wieczorem jeszcze w Hiltonie była Emilka. Mam nadzieję, że Emilka to zrobi.
Dzisiaj miałam znów wieści z nowego domku naszej Balbinki. Panna spaceruje już po cały prawie domku, spotkała się z pieskiem, ale nawet nie było strasznie po prostu się wycofała. A za swoją nową Dużą podobnież chodzi noga w nogę jak piesek, wskakuje na kolanka i sobie śpi. 8O A tak się bałam :oops: no mam nadzieję, że dalej tak będzie się fajnie sprawowała :D

terenia1

Post » Pon kwi 07, 2008 23:24

Ten wasz watek to taki plasterek na wszystkie nieszczescia. Bo tyle w nim optymizmu nawet jak jest smutno.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

[poprzednia][następna]