Moderator: Estraven
jopop pisze:genowefa - nastawiajcie się pls na 17-ego zaraz po pracy, to jest czwartek. ok? im szybciej tym lepiej... podobno JUŻ ktoś matkę goni. maluchów jest 5. na razie... ciekawe ile dozyje do 17-ego...
jopop pisze:a. właśnie. szukam ekipy ze 2-3 SILNYCH NIEASTMATYKÓW do odgruzowania piwniczki jakoś po 16-tym, będziemy kocięta z Korsaka zbierać. Byłoby fajnie jakby potrafili kociaki małe łapać, delikatnie, acz skutecznie. ale jeśli się sami nowicjusze zgłoszą, to też dobrze, odgruzujecie to co najcieższe, a ja tam potem jakoś wlezę, może sie nie uduszę![]()
jopop pisze:mamy tu na forum SPECJALISTKĘ OD PORZĄDKOWANIA PIWNIC, ja pamiętam, ale na razie się ukrywazobaczymy czy się przyzna, a może ktoś ją wkopie?:) i w tym wątku bywa i nawet niedawno sie wpisywała
jopop pisze:1. wczoraj wieczorem złapaliśmy tylko 1 kocura, w dodatku kastrowanegoale pojechał do lecznicy na przegląd - oko to ma dziwne. No i z domu karmicielki zabraliśmy kotkę - podobno 9-letnią, z okiem obrzydliwym. kotka ma tam wrócic, ale przyznam, że mam wątpliwości czy ją oddać... jest w kiepskim stanie, waży niewiele ponad kilogram...
Aleba pisze:Koteczka od karmicielki natomiast biedniusia bardzo, oko do usunięcia (pękła rogówka i zawartość wypłynęła). No i waży 1,5 kilo, a podobno to jest 9-letnia kotka...
jopop pisze:1. wczoraj wieczorem złapaliśmy tylko 1 kocura, w dodatku kastrowanegoale pojechał do lecznicy na przegląd - oko to ma dziwne. No i z domu karmicielki zabraliśmy kotkę - podobno 9-letnią, z okiem obrzydliwym. kotka ma tam wrócic, ale przyznam, że mam wątpliwości czy ją oddać... jest w kiepskim stanie, waży niewiele ponad kilogram...
2. wyjeżdżam zaraz. cały sprzęt jest w lecznicy. wydawanie go i oddawanie koordynuje CZARNA AGIS. pierszenstwo ma PRAKSEDA!!!
3. PROSZE JAKIEGOS PORANNEGO KIEROWCE, ktory moze pojechac z PRAKSEDA miedzy 12 a 20.04 BLADYM SWITEM NA LAPANKE zeby sie zglosil!. jesli sie nie znajdzie kierowca - to choc ze 2 piechurów!!! dogadujcie to juz bezpośrednio z Praksedą! nie czekajcie na mój powrót!!!
Prakseda pisze:Chodzi o Wojskowe Powązki. Przy bocznej bramie, karmione przez kwiaciarki są 4 koty na stałe, na wpół oswojone. Jakieś tam przychodzą też z działek.
Gocha17_ pisze:Prakseda pisze:Chodzi o Wojskowe Powązki. Przy bocznej bramie, karmione przez kwiaciarki są 4 koty na stałe, na wpół oswojone. Jakieś tam przychodzą też z działek.
Tam wlasnie, przy kwiaciarnej budce najblizszej bramy, spotkalam kiedys (prawie rok temu) buraska, ktory najpierw nie chcial zejsc przed samochodem z parkingu, a potem przy zakupach zniczowych, przysiadywal wsrod kwiatow i miauczal do mnie. Wygladal na chorego, takiego wpolprzytomnego czy zrezygnowanego, ale wtedy nic nie zrobilam, bo bylam w towarzystwie brata, niechetnego kotom. A przy nastepnych wizytach rozgladalam sie i juz nie widzialam zadnego
Korci mnie zglosic sie, ale musialabym chyba z Piaseczna ruszyc gdzies o 5:00/5:30Wiec jak sie nikt nie zglosi, to bede myslec o tym intensywniej.
Prakseda pisze:Myśl, proszę, myśł.
Gocha, to może w weekend, będziesz mogła odespać po powrocie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 442 gości