TYMCZASY U JOPOP II - prośba o zamknięcie wątku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 04, 2008 23:56

Aleba pisze:Nie martw się, ja też mam więcej.
Skandal :roll:

ale Was jest dwoje kociarzy, więc wychodzi zaledwie po 4 i pół na głowę :wink:
a u mnie za chwilę będzie DZIESIĘĆ na jedną samotną starą pannę :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob kwi 05, 2008 0:02

Szczególnie atrakcyjnie brzmi to pół kota :lol:

A posiadanie 2 kociarza w domu niekoniecznie jest zaletą. W tej chwili na przykład widzę, że nie ma dla mnie miejsca w łóżku... :roll:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Sob kwi 05, 2008 0:04

no cóż, u mnie drugiego kociarza też brak, ale meijsca chyba tez nie mam jak się stado uwaliło...

idę przepchnąć łapka ze środka wyrka :twisted:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Sob kwi 05, 2008 0:05

Marcina nie przepchnę, może mi się jeszcze przydać :twisted:
Biedne kotki...
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Sob kwi 05, 2008 0:11

ja mam wąski jednoosobowy wyrek i zwykle sypia ze mną tylko 2-3 sztuki (do sypialni ma wstęp 4, ale Bolka widząc rywali od razu ze wściekłym mrukiem ucieka pod łóżko i tym sposobem mam choć odrobinę mniej kłaków na pościeli, piżamie i w ustach :twisted: )
ale gdyby trafił się jakiś fajny kociarz, to myślę, że i dla niego starczyłoby miejsca :roll: :wink: w ostateczności wyprosiłabym koty :oops:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob kwi 05, 2008 11:05

kończąc dywagacje łóżkowe opowiem o wczorajszym wieczorze.

tylko przyniosę sobie śniadanko:)

idę Ci ja przepchnąć Łapka, już nie w stroju dziennym, a jeszcze nie w stroju nocnym, okna otwarte jak zwykle...

a tu na budzie koło łóżka śpi Katyte. Zaskoczyłam ją na tyle, że nie zobaczyła kiedy zaczęłam ją głaskać...

i co ja biedna miałam zrobić? musiałam kota głaskać i drapać po brzuchu, skoro się taka okazja przytrafiła... teraz kicham...
Obrazek

jopop

Post » Sob kwi 05, 2008 12:00

:lol:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob kwi 05, 2008 16:40

Modjeska - ozłocę Cię:) dzięki Twojemu wpisowi w wątku Gieni (trzymajcie za nią jutro kciuki!) jutro przekazuję Katyte na lepszy tymczas, taki co ma trochę czasu na oswajanie kota:):):)

super!!!!!
Obrazek

jopop

Post » Sob kwi 05, 2008 18:32

jopop pisze:Modjeska - ozłocę Cię:) dzięki Twojemu wpisowi w wątku Gieni (trzymajcie za nią jutro kciuki!) jutro przekazuję Katyte na lepszy tymczas, taki co ma trochę czasu na oswajanie kota:):):)

super!!!!!

Ale Ci fajnie! Ja też chcę taki tymczas, ja też! Tofik się nie chce oswoić, Irysek już prawie oswojony i daje się miziać po brodzie, łebku, pleckach, a Tofik się tylko patrzy jak na idiotów. Mam już tych gówniarzy 6 tygodni, pęczki z nich straszne.

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Nie kwi 06, 2008 7:30

Katyte po przeglądzie, z obciętymi pazurkami. Jeszcze nie wie co ją czeka, na razie morduje zabawke z lidla:)

A wracając jednak do tematów łóżkowych, to zaczynam się zastanawiać kiedy żeby skorzystać z łóżka będę musiała napisać podanie... i czy wystarczy jedno do kociej społeczności zbiorczo, czy też trzeba pisać oddzielne...

"Wielce Szanowny Łapku, zwracam się z uprzejmą prośbą o zgodę na przykrycie się kołdrą, na której środku Waćpan leżysz"

"Przemiła Migotko, zwracam się z uprzejmną prośbą o odblokowanie mi choć jednej poduszki"

"Kochany Charkoczący Bombiszonie, uprzejmie proszę o udostępnienie mi głowowego fragmentu łóżka, celem ułożenia tam mojego mózgu"

"Diabelska Inar, uprzejmie proszę o nieobgryzanie moich palców - wiem, że wystają one spod kołdry, ale to dlatego, że nie mogę jej naciągnąć na siebie, bo Łapek leży pośrodku"

coś widzę, że mi stylistyka z każdym kolejnym listem szwankuje :roll: ciekawe co by było przy następnych listach:):):)
Obrazek

jopop

Post » Nie kwi 06, 2008 7:39

jopop pisze:A wracając jednak do tematów łóżkowych, to zaczynam się zastanawiać kiedy żeby skorzystać z łóżka będę musiała napisać podanie... i czy wystarczy jedno do kociej społeczności zbiorczo, czy też trzeba pisać oddzielne...

"Wielce Szanowny Łapku, zwracam się z uprzejmą prośbą o zgodę na przykrycie się kołdrą, na której środku Waćpan leżysz"

"Przemiła Migotko, zwracam się z uprzejmną prośbą o odblokowanie mi choć jednej poduszki"

"Kochany Charkoczący Bombiszonie, uprzejmie proszę o udostępnienie mi głowowego fragmentu łóżka, celem ułożenia tam mojego mózgu"

"Diabelska Inar, uprzejmie proszę o nieobgryzanie moich palców - wiem, że wystają one spod kołdry, ale to dlatego, że nie mogę jej naciągnąć na siebie, bo Łapek leży pośrodku"

coś widzę, że mi stylistyka z każdym kolejnym listem szwankuje :roll: ciekawe co by było przy następnych listach:):):)

Tylko nie zapomnij na każdym podaniu dodać "z poważaniem" oraz "proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośny" :lol: :lol: :lol:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie kwi 06, 2008 11:53

Ło matko... Można się własną pięścią zabić.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie kwi 06, 2008 14:11

Stado się zmniejsza...
A dziś zmniejszy się jeszcze bardziej...

Biorę wieczorem Katinasa na oswojenie, na tymczasowy tymczas.

:D
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

Post » Nie kwi 06, 2008 14:18

dzis na spacerze beaglowym pochwalona zostala Bolilapka za podejscie do spacerujacej z nami suni beagielki, prosze o przekazanie dalej:)

eurydyka

Od: Śro paź 13, 2004 15:05

Post » Nie kwi 06, 2008 14:21

Dziękujemy!!
Bardzo nam miło!! :D

Przekazane.
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

[poprzednia][następna]