Aj,aj,jak to forum wszechstronnie kształci!Dzięki.
Matahari-jak ja Ci zazdroszczę (i pół Polski tyż):być młodą emerytką...marzenie!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ajmk pisze:Cito... To jest po łacinie. .
Matahari pisze:od razu poczułam się starsza odkąd powtarzam sobie, że emerytką będę... a Tiris to się nabijała nawet - babcia emerytka... i obiecuje sie rozmnożyć... ratunku... sterylka natychmiast...![]()
ajmk pisze:Matahari pisze:od razu poczułam się starsza odkąd powtarzam sobie, że emerytką będę... a Tiris to się nabijała nawet - babcia emerytka... i obiecuje sie rozmnożyć... ratunku... sterylka natychmiast...![]()
Matahari! Jakie to szczęście, ze Tiris obiecała mi pożyczyć trzy stówy! Dołożę Ci do tej sterylki, nie ma rady... Wszak sama narkoza ostro walnie kieszeni... Nie pozwolimy Cię postarzyć ani o dzień!
Tiris pisze:Monika pisze:Na 90% odwiedze was 12 kwietnia
no w końcu...błyszczyki leżą i czekają
Matahari pisze:ajmk pisze:Matahari pisze:od razu poczułam się starsza odkąd powtarzam sobie, że emerytką będę... a Tiris to się nabijała nawet - babcia emerytka... i obiecuje sie rozmnożyć... ratunku... sterylka natychmiast...![]()
Matahari! Jakie to szczęście, ze Tiris obiecała mi pożyczyć trzy stówy! Dołożę Ci do tej sterylki, nie ma rady... Wszak sama narkoza ostro walnie kieszeni... Nie pozwolimy Cię postarzyć ani o dzień!
a jak myślisz skąd weźmie, żeby pożyczyć Tobie???
załatwię z naszymi wetami po ulgowych cenach sterylkę Tiris... jakoś chyba sobie poradzą...
BAJKA-BB pisze:Matahari pisze:ajmk pisze:Matahari pisze:od razu poczułam się starsza odkąd powtarzam sobie, że emerytką będę... a Tiris to się nabijała nawet - babcia emerytka... i obiecuje sie rozmnożyć... ratunku... sterylka natychmiast...![]()
załatwię z naszymi wetami po ulgowych cenach sterylkę Tiris... jakoś chyba sobie poradzą...
Strasznie jestem ciekawa jak temat się rozwinie kiedy Tiris zajrzy na forum
Tiris pisze:BAJKA-BB pisze:Matahari pisze:ajmk pisze:Matahari pisze:od razu poczułam się starsza odkąd powtarzam sobie, że emerytką będę... a Tiris to się nabijała nawet - babcia emerytka... i obiecuje sie rozmnożyć... ratunku... sterylka natychmiast...![]()
Tiris mówi...Mądrzejszy ustępuje...ja tych dwóch pań komentowac nie będę...szkoda moich paluszków.
Tak niech sobie zrobią
CoToMa pisze:Tiris pisze:BAJKA-BB pisze:Matahari pisze:ajmk pisze:Matahari pisze:od razu poczułam się starsza odkąd powtarzam sobie, że emerytką będę... a Tiris to się nabijała nawet - babcia emerytka... i obiecuje sie rozmnożyć... ratunku... sterylka natychmiast...![]()
Tiris mówi...Mądrzejszy ustępuje...ja tych dwóch pań komentowac nie będę...szkoda moich paluszków.
Tak niech sobie zrobią
A może uda się Wam załatwić to na talony?
ajmk pisze:Ale na talony to bywa, że tnie rzeźnik, a nie lekarz... Myślisz Matahari, ze można to sprawdzić na Tiris??
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 112 gości