Maleńka Kasia z Łodzi- z lapka uszkodzoną przez silnik auta

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 03, 2008 9:03

EVA2406 pisze:Tak, ogrom tej biedy jest przytłaczający. Dlatego dość często mam "doły " i chce mi się wyć i obiecuję, że nigdy więcej tu nie zajrzę itp głupoty. A potem przychodzi opamiętanie i znowu zaczynam choć trochę
( w miarę swoich możliwości) pomagać, bo widać do tego jestem powołana. Wierzę święcie, że każdy człowiek ma swoje powołanie i coś na tej ziemi do zrobienia. Mam tego liczne przykłady.

A jak tam piękna kitusia?

Ja już też parę razy miałam takie doły :(
Ale dalej tu wchodzę na to forum :wink:
Mam 6 kotków, nie ukrywam że na tym koniec :) bo serce zawsze wygra z rozumem...
Ostatnio starałam się o Cudną z Orzechowic, ale wyszło jak wyszło :(
Mnie bardzo przykro, ale niech te bidulki znajdą najlepsze domki na świecie.

A moja Kasieńka, jak pisałam wyżej, zrobiła się bardzo wybredna w jedzeniu, nie wiem może dojrzewa? Nie było problemu z jedzeniem do tej pory.Zawsze wcinała wszystko równiutko, a teraz tego nie, tamtego ewentualnie troszeczkę, ale najchętniej kiełbaski dla kotków
:crying:
Czy to może być związane z tym że ona robi się dorosła?
Ale rujki jeszcze nie miała, a 7 miesięcy ma :conf:
Eva2406, a jak twój kotek?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw kwi 03, 2008 11:23

Pozdrawiamy Kasieńkę, jej Pańcię i całą resztę (BuFrLuKuMie) :D

Przez to zaglądanie na Forum i doły, to ja mam Mrusię i Bisię :lol: Bo początkowo myślałam, że same Kasia i Kropcia - to będzie dla mnie w sam raz :lol:
Coś mi się wydaje, że mniejszy apetyt Kasieńki to chyba faktycznie ma związek z jej dorastaniem. A 7 miesięcy to chyba właśnie taki wiek, w którym rujka może się pojawić na dniach :wink: Czytałam o wcześniejszych przypadkach, ale o późniejszych chyba także. Więc na razie pozostaje spokojne czekać.
A Mieciu nadal taki piękny? :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw kwi 03, 2008 13:29

mb pisze:Pozdrawiamy Kasieńkę, jej Pańcię i całą resztę (BuFrLuKuMie) :D

Przez to zaglądanie na Forum i doły, to ja mam Mrusię i Bisię :lol: Bo początkowo myślałam, że same Kasia i Kropcia - to będzie dla mnie w sam raz :lol:
Coś mi się wydaje, że mniejszy apetyt Kasieńki to chyba faktycznie ma związek z jej dorastaniem. A 7 miesięcy to chyba właśnie taki wiek, w którym rujka może się pojawić na dniach :wink: Czytałam o wcześniejszych przypadkach, ale o późniejszych chyba także. Więc na razie pozostaje spokojne czekać.
A Mieciu nadal taki piękny? :D

Dziękujemy za pozdrowienia :D
To Mrusia też jest z forum? A Kasia i Kropcia?
Mieciu takie duże dziecko, jak on mi ładnie daje czółko, :love: bardzo delikatnie, bo Buńcia to jak robi czółko, to muszę uważać na zęby :smiech3:
co by ich nie stracić przedwcześnie :ryk:
A Kasia jak dostanie rujkę, to pójdzie na sterylkę :cry:

My też pozdrawiamy Bisię,Mrusię,Kasię, Kropcię oraz Pańcię dziewczynek :)
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Czw kwi 03, 2008 17:54

Kasia, Kropcia i Mrusia, podobnie jak Bisia, to Ślązaczki :wink: z Cichego Kąta, a poznałam je dzięki wcześniejszym wątkom CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ, z 2004 i 2005 roku.
Nie dziwię się, że Mieciu jest taki delikatny :lol: , przecież wygląda na słodziaka :D
Mam nadzieję, że sterylka Kasi przebiegnie tak samo bezproblemowo, jak Bisi. Ja byłam w dużym strachu, bo nie miałam wcześniej doświadczenia ze sterylkami, a naczytałam się różności. Tymczasem Bisia wróciła od weta z malutkim 2-centymetrowym szwem na boczku, prawie od razu wzięła się do jedzenia i nie nosiła żadnego kubraczka :D
Życzę Ci miłego wieczoru i wygłasiaj ode mnie swoją gromadkę :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw kwi 03, 2008 17:59

Oooo znowu Kasieńkę złapałam.... :lol:

Pozdrowienia i mizianki dla Kasi and company... :love:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt kwi 04, 2008 13:44

Zapraszamy cioteczki do odwiedzenia Kasieńki w nowym wspólnym wątku :D
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=74151

Dziękujemy wszystkim którym nie był obojętny los naszej Kasiuńki.
Ten wątek jest do zamknięcia, ale to może zrobić tylko założycielka wątku.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro lip 02, 2008 22:48

O, widzę że wątek jeszcze otwarty! :wink:
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia]