W tym wątku postarajmy się zebrać wszelkie zgłoszenia pomocy w łapaniu i sterylizacji kotów wolno żyjących.
Cała Polska!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maryla pisze:Warszawa Praga Północ, okolice ul. Kawęczyńskiej
kotka jest w ciąży
Panie nie zgodziły się na sterylke dopóki nie urodzi a dla kotów zawsze mają super domy![]()
szukam kogos kto moze pod wieczor albo rano tę kotkę zwinąć i zawieźć na Bemowo na sterylkę z przetrzymaniem kotka lgnie do człowieka
ja tu w tym miejscu nie moge sie angazowac w to działanie i te panie nie moga widziec mojego zwiazku z ta sprawa
mogę się zrewanżować w innym rejonie
genowefa pisze:URSUS
Potrzebuję talony gdziekolwiek w W-wie byle do sensownej lecznicy W Ursusie na talony tnie rzeźnik![]()
Do złapania co najmniej dwie kotki.
ancymonka pisze:Ja potrzebuję pomocy przy odłowieniu jednej ciężarnej, w Częstochowie...
Tusinka pisze:potrzebuje pomocy w łapaniu dziczków (okolice Żyrardowa) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2993907#2993907
haniaszaraf pisze:OK,chętnie pomogę w "łapance",nie mam auta,ale mam czas!Czy ktoś wie,do kogo w Trójmieście mogłabym się zgłosić?
genowefa pisze:- transport
- przechowanie po sterylkach - jeśli będę miała klatkę (małą)
Aleba pisze:Mogę pomóc w przechowywaniu kotek po sterylkach, miejsce nie jest luksusowe (boks motorowy), ale w miarę ciepłe i spokojne.
Potrzebna będzie klatka, ja nie mam.
Maryla pisze:SZUKAM POMOCY:
Warszawa Praga Północ, okolice ul. Kawęczyńskiej
kosmatypl pisze::arrow: WARSZAWA - WOLAPRUSZKÓW
Kompletnie nie mam czasu
Mam samochód
Mogę przechować po sterylkach dziczki, mam klatkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: teesa i 44 gości