F.I.N. - zdjęcia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 10, 2003 15:23

Ehhh, noooo... przesliczne :love:

ktosia

Od: Pon gru 02, 2002 18:29

Post » Śro wrz 10, 2003 16:37

Piekne masz to stadko :love: Niesamowite sa norwegi... naprawde piekne :D
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Od: Nie mar 02, 2003 13:18

Post » Śro wrz 10, 2003 16:50

Ojejku! Ile serduszek :lol: !!!! Rzeczywiście są prześliczne, tak jak wszystkie kotki świata :D bo ja jeszcze nie widziałam brzydkiego kotka... więc takie pewno nie istnieją ... czy ktoś myśli inaczej? :twisted:
Właśnie zbieram na cyfrówkę, więc wkrótce pewno będą lepsze zdjęcia, przynajmniej nie zniekształcone przez skaner... który zresztą mam do bani...
Obrazek

Niki

Od: Czw sie 28, 2003 18:10

Post » Śro wrz 10, 2003 16:59

No jakos zdjecia nie najlepszej jakosci, niemniej jest co poogladac z przyjemnoscia - modelki (i model :roll: :twisted: ) masz naprawde piekniusie... :D
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Od: Nie mar 02, 2003 13:18

Post » Śro wrz 10, 2003 17:12

moni_citroni pisze:Ja tez chce takie cudownosci ! :)
Niech rosna duze i zdrowe :)

A ja chcę takie, jak Twoje! Szczególnie Pupsi... (ikonka z serduszkami, które nie chcą mi się otwierać) bo tygryski (które podobają mi się najbardziej) już mam ... wszystkie trzy są pręgowane. Marzy mi się czarny jak smoła dachowiec... chociaż pewno, jak wybiorę się do schroniska, to i tak nie będzie to czarnuch, tylko ten najbardziej zabiedzony bez względu na umaszczenie...... no niestety chyba nie będzie to zbyt szybko, bo nie tylko ja decyduję, jakie to mają być koty i ile... marzy mi się jednorodzinny domek, może być malutki, ale wtedy miałabym w nosie wszystkie opinie innych... teraz, gdybym przyniosła do mieszkania czwartego kota, TŻ wyrzuciłby mnie razem z nimi, a rodzina wyrzekła by się mnie (zresztą i tak jest temu bliska po trzecim kocie)
Moni... zazdroszczę Ci TŻ-a, czytałam, jak trafiły do Was trzy maluchy :D
Obrazek

Niki

Post » Śro wrz 10, 2003 17:21

są obłędnie przepiękne :1luvu:
takie do zamiziania :roll: :roll: :roll:
Obrazek Obrazek

drotka

Od: Wto kwi 22, 2003 11:49

Post » Śro wrz 10, 2003 17:51

Piękne kociczki! :love:
Po prostu miodzio :D
P.S Axel za miesiąc i sześć dni skończy roczek :wink: :)

Axel

Od: Pt mar 07, 2003 20:59

Post » Śro wrz 10, 2003 20:06

Kotki są piękne :ok: Czy będę mogła liczyć na to że je zobaczę?(oczywiście na żywo).Biedna i skromna posiadaczka cudej Olki i tłustej Lilki.

gwizdalka

Od: Sob maja 03, 2003 12:35

Post » Śro wrz 10, 2003 20:47

gwizdalka pisze:Kotki są piękne :ok: Czy będę mogła liczyć na to że je zobaczę?(oczywiście na żywo).Biedna i skromna posiadaczka cudej Olki i tłustej Lilki.

8O

Ty bidulko jedna! :evil: jak natychmiast do mnie nie przyjedziesz, to....... nie będę matką chrzestną Twoich kociaków!!!!!!
Obrazek

Niki

Post » Śro wrz 10, 2003 22:01

Cześć Niki :D

Kojarzy mi się super film dokumentalny z Twoim Nikiem "Kiki Dziecko z Afryki" :-) Z małą dziewczynką, która żyła w Afryce i miała świetny kontakt ze zwierzętami tam żyjącymi :-)

Koty piękne, widziałam wiele fotek z Drezna:-) Wylelaj wszystkie a szczególnie mojego ulubieńca - Tygryska :P

ariell

Od: Wto wrz 17, 2002 19:21

Post » Czw wrz 11, 2003 1:34

ariell pisze:Cześć Niki :D

Kojarzy mi się super film dokumentalny z Twoim Nikiem "Kiki Dziecko z Afryki" :-) Z małą dziewczynką, która żyła w Afryce i miała świetny kontakt ze zwierzętami tam żyjącymi :-)

Koty piękne, widziałam wiele fotek z Drezna:-) Wylelaj wszystkie a szczególnie mojego ulubieńca - Tygryska :P

:lol: no niełe... jakoś nie kojarzę siebie z małą dziewczynką i do tego z Afryką .... ale ze zwierzętami rzeczywiście świetnie się dogaduję... :lol:

A skąd wiedziałaś, że to są zdjęcia z Drezna?Czy wiesz coś o czym ja nie wiem?
Obrazek

Niki

Post » Czw wrz 11, 2003 1:45

Majorka pisze:Obie piękne, ale Nikita to moja faworyta! Poza Tygrysem Fazzym, oczywiście, ten mój ci jest ukochany!

Nawet nie próbuj..... rzucać chusty :twisted: Tygrys jest zarezerwowany!!!
Obrazek

Niki

Post » Czw wrz 11, 2003 7:14

Niki, ale u nas 4 to juz max ;)
Ostatnio gdy powiedzialam TZ "Myslales kiedys o rasowym kocie" to nawet nie zaprotestowal! Spytal tylko ile takie cudo kosztuje...
Marzy mi sie norweg, MCO, sybirak...albo brytyjczyk :roll:
A najlepiej wszystkie ! :lol:

moze za kilka lat :lol:

glaski dla tygrysow

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Czw wrz 11, 2003 9:09

Niki pisze:
Majorka pisze:Obie piękne, ale Nikita to moja faworyta! Poza Tygrysem Fazzym, oczywiście, ten mój ci jest ukochany!

O.... dla której to? Ale i tak go kocham.
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Czw wrz 11, 2003 16:44

Majorka pisze:
Niki pisze:

O.... dla której to? Ale i tak go kocham.

Oczywiście, że.... dla mnie!!!!! Nawet TŻ nie ma do niego prawa! :twisted: Dziewczyny są wspólne, ale Tygrys jest tylko mój.... on zresztą chyba tak samo myśli, skoro nie opuszcza mnie na krok i cały czas ma wzrok wbity w moje oczy... no chyba się zakochał .............. we mnie 8O
Obrazek

Niki

[poprzednia][następna]