Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Marcelibu pisze:kalair pisze:Marcelibu pisze:Dzień doberek Wszystkim!
O, Marcelibu..Niestety, nie mam na razie nosków..
Nie byłam przygotowana![]()
Proszę takie zdjątko-
A bo ja po dokoceniu nie nadążam... Z niczym się nie wyrabiam, a Was dopędzić i być w temacie to ho-ho wyczyn nie lada
I tak się cieszę, że się przynajmniej przywitałaś![]()
![]()
Marcelibu, ostatnio Lafinka miała kilka dni rozwolnienia..Czy mam się niepokoić? czy mogę jej ewentualnie coś podać?. A jak wróci? Znasz się, może coś doradzisz?
annette88 pisze:Dzień dobry :* panienki i pańczyki .. kotki i kocurki
Sihaja pisze:Hej
Dawno mnie nie bylo, ale jakos czasu brak....
Poza tym cieplo sie zrobilo i teraz, zamiast wracac zaraz do domu po pracy, to ja jeszcze spacerek sobie funduje...
Pozdrawiam wiosennie
Marcelibu pisze:kalair pisze:Marcelibu pisze:kalair pisze:Marcelibu pisze:Dzień doberek Wszystkim!
Proszę takie zdjątko-
A bo ja po dokoceniu nie nadążam... Z niczym się nie wyrabiam, a Was dopędzić i być w temacie to ho-ho wyczyn nie lada
![]()
Marcelibu, ostatnio Lafinka miała kilka dni rozwolnienia..Czy mam się niepokoić? czy mogę jej ewentualnie coś podać?. A jak wróci? Znasz się, może coś doradzisz?
1. Kiedy odrobaczana była"
2. Czy zmieniałaś karmę?
3. Czy szczepiona jest Lafi?
4. Czy jest apetyt?
5. Czy zachowuje się tak, jak wcześniej?
6. Czy jest pogodna, czy chce się bawić?
Tak, żeby zatrzymać, to można popróbować różnymi sposobami, ale przyczynę trzeba zawsze znaleźć.
Można podać zawsze Lakcid... Zdrówka dla Lafinki!
annette88 pisze:Mmm.. Takie śliczne Lafiątkoteraz na pewno poczuję sie lepiej, bo jestem zmęczoooona.. A jeszcze wykład dzisiaj przede mną
kalair pisze:Marcelibu pisze:kalair pisze:Marcelibu pisze:kalair pisze:Marcelibu pisze:Dzień doberek Wszystkim!
Proszę takie zdjątko-
![]()
1. Kiedy odrobaczana była"
2. Czy zmieniałaś karmę?
3. Czy szczepiona jest Lafi?
4. Czy jest apetyt?
5. Czy zachowuje się tak, jak wcześniej?
6. Czy jest pogodna, czy chce się bawić?
Tak, żeby zatrzymać, to można popróbować różnymi sposobami, ale przyczynę trzeba zawsze znaleźć.
Można podać zawsze Lakcid... Zdrówka dla Lafinki!
Na razie przeszło.
No więc odpowiadam-
1.Odrobaczana była kilka miesięcy temu. Robaków gołym okiem nie dostrzegłam.
2.Dostała rozwolnienia zanim zmieniłam, potem miała inną,(ze dwa dni) i po powrocie do stałej przeszło na drugi dzień,
3.Była tylko raz.
4.Apetyt normalny
5.Zachowanie bardzo normalne
6.Chce. Nawet szaleć.
Generalnie po za tym lekkim rozwolnieniem wszystko w normie..
Dzięki!
Marcelibu pisze:Można podac też jakąś karmę delikatną na brzuszek...
Sihaja pisze:Dziękuję za zdjęcie
Piękna jest ta szylkreciaW jakim jest wieku i jak udaje Ci się utrzymać tak zgrabną figurkę Lafinki? Bo ja to muszę swoją Gaję odchudzać.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 35 gości