Może one wszystkie tak mało śpią?!
Hmmm..To wymaga przemyśleń..
Iris i Lafi
Romeczek śliczny, jak zwykle! Masz nadzieję wyrobić się jakoś z pracą do poniedziałku? Powodzenia!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Witaj Romeczku! Nam też Duża przeszkadza w zabawach nocnych, i zupełnie nie rozumiemy dlaczego?
Może one wszystkie tak mało śpią?!
Hmmm..To wymaga przemyśleń..
Iris i Lafi
Romeczek śliczny, jak zwykle! Masz nadzieję wyrobić się jakoś z pracą do poniedziałku? Powodzenia!
Kicorek pisze:Uciekliscie mi z powiadomień, i to już dawno chyba![]()
![]()
Melduję się zatem ponownie
MaryLux pisze:Ceść, RomeckuCo to są firanki? Ja tego nie mam
Inka
czarna.wdowa pisze:Bry
kothka pisze:Dobrze, że przez forum nie widać co robię![]()
Od rana siedzę i klnę jak szewc próbując dojść do ładu ze swoim programem księgowym...
Jak w końcu doszłam co, po co i dlaczego akurat tak... to się okazało że on i tak po polsku tylko robi i faktury dla klienta zagranicznego mi nie wystawi
kothka pisze:Dobrze, że przez forum nie widać co robię![]()
Od rana siedzę i klnę jak szewc próbując dojść do ładu ze swoim programem księgowym...
Jak w końcu doszłam co, po co i dlaczego akurat tak... to się okazało że on i tak po polsku tylko robi i faktury dla klienta zagranicznego mi nie wystawi
kalair pisze:kothka pisze:Dobrze, że przez forum nie widać co robię![]()
Oj nieszczęsna..![]()
![]()
Poradzisz sobie! Tylko zachowaj spokój!
Hannah12 pisze:kothka pisze:Dobrze, że przez forum nie widać co robię![]()
Moja rada, zmienić program księgowy![]()
Witam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 10 gości