Sch.Sosnowiec-nowe kociaki pomoc potrzebna!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 02, 2008 22:01

:( smutne wiesci :(

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Czw kwi 03, 2008 6:07

Szkoda maluszka, :crying:
Ostatnio edytowano Czw kwi 03, 2008 8:55 przez mar9, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw kwi 03, 2008 8:42

aassiiaa pisze::( smutne wiesci :(

Oj smutne wieści, ale życie biegnie dalej :( Dzisiaj znów pojawiły się w schronie dwa nowe kociaki dzisiaj prosto po pracy jadę po ne. I tak znów będziemy miały dwóch nowych lokatorów w Hiltonie :roll:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw kwi 03, 2008 21:39

Oj dzisiaj był ciężki dzień. Po pracy pojechałam prosto do schronisku, tam nowe dwa kociaki. Jeden prawdziwe cudo czarno-biały kocur długowłosy przyjechał do schroniska z interwencji błąkał się po ulicy i przywieziono go do schronu. Kociak jest przepiękny i dostojny. Drugi kocurek kastrowany olbrzym przywieziony do schroniska przez byłych właścicieli :evil: Zapakowałam jednego pojechałam do Hiltona. Towarzystwu wysprzątałam, nakarmiłam wypusciłam na wybieg. Lolunia biedna niestety nie chciała wyjść z boksu :cry:
Marta pojechała po drugiego kocurka czarnuszka straszny miziak, ale wystraszony niemiłosiernie. W między czasie przyjechała Pani z córeczkami obejrzeć naszego Karolka - i kicio we wtorek pojedzie do nowego domku. Już został zaklepany :lol: na wtorek juz Pani załatwiła mu zabieg kastracji. Karolek będzie mieszkał w Mysłowicach.
I to na tyle, reszta kociaczków dobrze. Pianka dzielnie opiekuje się maleństwami :lol: a one rosną jak na drożdżach. Emilka pewnie swoim zwyczajem nada nowym rezydentom imiona , a Marta porobi fotki bo nawet nie było czasu. :(
Nasza persiczka Pusia-Mruczanka , która jest w domku tymczasowym u Pianki już po sterylce i po remoncie pyszczka, czuje się dobrze i już się ustawią kolejka chętnych na Mruczankę :lol:

terenia1

Post » Czw kwi 03, 2008 21:59

U Was ruch jak na dworcu nie wiem czemu hotelem to sie nazywa :twisted:

aassiiaa

Post » Pt kwi 04, 2008 6:04

Nieśmiało spytam: co to jest HILTON ? :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt kwi 04, 2008 8:57

mar9 pisze:Nieśmiało spytam: co to jest HILTON ? :oops: :oops: :oops:

Hilton to nasz mała prywatna kociarnia,gdzie trafiaja kociaki po przejsciach .Leczymy je ,sterylizujemy i szukamy nowych domów.
Hilton powstał przy ogromnej pomocy ludzi z forum i jeszcze wiekszej pomocy ludzi z Krakowa.

A to watek jak powstawał Hilton:)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=70080&highlight=

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt kwi 04, 2008 9:57

mar9 pisze:Nieśmiało spytam: co to jest HILTON ? :oops: :oops: :oops:

To jest nazwa skrocona :) Cala, prawidlowa nazwa to Cat Hilton Hotel inaczej prywatna sosnowiecka kociarnia :)

aassiiaa

Post » Pt kwi 04, 2008 21:23

UAKTUALNIŁAM PIERWĄ STRONĘ
Kochani potrzebujemy na CITO domków tymczasowych dla:

Loli -kotki poparzonej.Koteczka ładnie się goi nie ma z nia kompletnie problemu.Lubi ludzi:)Problem tkwi w tym że Lola nie toleruje takiego zageszczenia

Wczoraj przywiozłam do Hiltona Misia.KOcurek duzy około 6 kg.
Piekny hebanowy ,kastrowany ,ale bardzo wystraszony.
Przypuszczam ze całe swoje zycie spędził w domu i wsród ukochanych osób.Nie wiem dlaczego ludzie go oddali do schronu:(
Ale zrobili mu ogromna krzywde .Misiu nie je,nie pije.Jak go dziś wziełam na rece trzasł się jak galaretka!!
potrzebujemy dom na cito

Obrazek Obrazek

Maurycy.Wczoraj ze schronu przywiozła go Teri.Długowłosy zawadiaka.Kocur pełną gębą .Niekastrowany.
Szukamy dla niego Dt ze wzgledu na zabiegi pielęgnacyjne które nie jesteśmy w stanie mu zpewnić w Hiltonie.Kocurek potrzebuje kapieli i czesania .
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

BARDZO ,BARDZO PROSIMY O DT DLA NASZYCH CZARNYCH KOCIAKÓW.
ONE BARDZO POTRZEBUJA NORMALNYCH WRUNKÓW!!
Przypuszczam ze Maurycy znajdzie szybko jakiegoś miłosnika "wiewiórkowatych "kociaków.Dlatego apeluję o pomoc dla naszych diablątek!!!

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt kwi 04, 2008 23:45

Podnoszę bo Lola i Misio bardzo pilnie potrzebują prawdziwego tymczasu - prosimy może ktoś może pomóc naszym Hiltonowcom

terenia1

Post » Sob kwi 05, 2008 10:06

terenia1 pisze:Podnoszę bo Lola i Misio bardzo pilnie potrzebują prawdziwego tymczasu - prosimy może ktoś może pomóc naszym Hiltonowcom

Hoop do góry !!! :D

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob kwi 05, 2008 12:51

Sprawa pilna podnoszę do góry może ktoś się znajdzie chętny :!: :!: :!:

terenia1

Post » Sob kwi 05, 2008 15:39

Dokładnie, sparawa bardzo pilna!

Sczególnie, jeśli chodzi o Lolę :(
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Od: Wto lip 10, 2007 21:02

Post » Sob kwi 05, 2008 21:14

Dopiero co wróciłyśmy z Martą z Hiltona :) Zamontowałyśmy półkę na wszystkie szpargały - a właściwie nie my tylko TŻ Marty :D i nasz Hilton juz wygląda całkiem fajnie.
Niestety Misio kocurek domowy oddany do schroniska cierpi bardzo widać, że bardzo tęskni :cry: :cry: smutny siedzi w boksie i nawet nie chce wychodzić :cry: Lola też siedzi w boksie nie za bardzo chce wychodzić - im są bardzo potrzebne prawdziwe domki tymczasowe.
Maurycy dostał dzisiaj zastrzyki próbowałam dać mu kroplówkę , ale niestety nie za bardzo mi wyszło :oops: pomoc weterynarza ze mnie żadna :evil: Maurycy przepiękny dostojny długowłosy kociak.
Mamusia dzielnie karmi swoje dzieciaczki, a one coraz większe, są przesłodkie :lol:

terenia1

Post » Nie kwi 06, 2008 17:33

Domki tymczasowe i osobki do pomocy slac swe kandydatury do dziewczyn :!:

aassiiaa

[poprzednia][następna]