Kochani - poszukujemy opiekunów dla kolejnych psów, którymi zaopiekowała się Fundacja - liczymy na Waszą pomoc:
Minutka (ur. 2005)
Maleńka czarna suczka (5,80 kg) mieszaniec (na krótkich łapkach) błąkała się po ulicach podwarszawskiej miejscowości (tam, gdzie Muron). Kiedy pan Andrzej napisał mi w mailu o nędznej kondycji i wałęsaniu się suczki, podjęłam się opieki nad nią… i następnego dnia (od 31.03) Minutka jest u mnie. Maleństwo jest strasznie zabiedzone: skóra i kości, kilka kleszczy, oraz brud. Pojechaliśmy od razu do lecznicy: suczka została zbadana, miała pobraną krew oraz fachowo wyjęte kleszcze. Teraz jest w trakcie leczenia anemii i wątroby: leki + dieta Hepatic.
01.04 – Minutka wykąpana i pachnąca, ma niesamowity apetyt – karmię ją kilka razy dziennie małymi porcjami (zjadłaby każdą ilość jedzenia - widać, że dłuższy czas zdobywała pożywienie sama na śmietniku).
Suczka jest bardzo nieśmiała i delikatna, pięknie chodzi na smyczy, jest szalenie wdzięczna za każdy odruch serca człowieka: za karmę, kąpiel, czesanie, pogłaskanie i za czułe słowo.
To piesek do zakochania dla każdego dobrego człowieka.

Tel.: 835-64-38 - Anna Wydra
Tutek (ur. 02. 2007)
Nieduży pies mieszaniec, maści brązowej podpalanej - jest bardzo wesoły i przyjazny wobec psów i suk. Bardzo pragnie towarzystwa człowieka. Jest łagodny, posłuszny, umie chodzić na smyczy i jeździć samochodem. Jak widać na zdjęciach jest szalenie pogodnym pseem.

Tel.: 669-12-54 - pani Renata.
Jeśli ktoś zechciałby wesprzeć utrzymanie psów i leczenie Minutki - proszę o wpłaty na konto Fundacji:
15 1020 1026 0000 1602 0114 5549 tytułem: (imię psa)
aw
Bardzo prosimy o pomoc!