ale Bajcia miala dzisiaj napuszony ogonek

ale po walce zBazylkiem to bylo widac te różnicę miedzy ich ogonami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:
ale Bajcia miala dzisiaj napuszony ogonek,ona ma krótki i gruby
![]()
![]()
![]()
ale po walce zBazylkiem to bylo widac te różnicę miedzy ich ogonami![]()
![]()
,Bazylka pozostał taki jaki byl
![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:
no![]()
![]()
![]()
ale Bajcia miala dzisiaj napuszony ogonek,ona ma krótki i gruby
![]()
![]()
![]()
ale po walce zBazylkiem to bylo widac te różnicę miedzy ich ogonami![]()
![]()
,Bazylka pozostał taki jaki byl
![]()
![]()
Kot z napuszonym ogonem to cudeńko jest!![]()
Marcelibu pisze:Jeny, znów mam zaległości. Ja się normalnie nie wyrabiam![]()
...
Dzień dobry!
trawa11 pisze:Marcelibu pisze:Jeny, znów mam zaległości. Ja się normalnie nie wyrabiam![]()
...
Dzień dobry!
witaj![]()
ale dobrze,że do nas wpadłaś
trawa11 pisze:Marcelibu pisze:Jeny, znów mam zaległości. Ja się normalnie nie wyrabiam![]()
...
Dzień dobry!
witaj![]()
Marcelibu pisze:trawa11 pisze:Marcelibu pisze:Jeny, znów mam zaległości. Ja się normalnie nie wyrabiam![]()
...
Dzień dobry!
witaj![]()
Wieczorem przez Meo to już w ogóle się nie wyrabiam. Bo on mi od razu na kolana wskakuje i baranki i mizianki. Rano w pracy "przelatam", ciągle myśl, ze za chwilę, za moment - no i tak to wygląda
.
trawa11 pisze:Marcelibu pisze:trawa11 pisze:Marcelibu pisze:Jeny, znów mam zaległości. Ja się normalnie nie wyrabiam![]()
...
Dzień dobry!
witaj![]()
Wieczorem przez Meo to już w ogóle się nie wyrabiam. Bo on mi od razu na kolana wskakuje i baranki i mizianki. Rano w pracy "przelatam", ciągle myśl, ze za chwilę, za moment - no i tak to wygląda
.
czasami tak bywa![]()
moje nie chcą mi na kolana wskakiwać![]()
![]()
trawa11 pisze:kurcze,obejrzalam dokładnie brzuszek Małgosi ,widziałam tam wczesniej takie maleńkie zgrubienie ,ale byłam pewna ,ze to taki strupek po wyjęciu szwów.No nie stety ,to nie strupek ,tylko pętelka ze szwem
![]()
![]()
.probowałam wyjąć ,bo to tylko jeden konieć,ale za mocno siedzi
![]()
![]()
.no i trza będzie znowu do weta
![]()
![]()
trawa11 pisze:kurcze,obejrzalam dokładnie brzuszek Małgosi ,widziałam tam wczesniej takie maleńkie zgrubienie ,ale byłam pewna ,ze to taki strupek po wyjęciu szwów.No nie stety ,to nie strupek ,tylko pętelka ze szwem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kurcze,obejrzalam dokładnie brzuszek Małgosi ,widziałam tam wczesniej takie maleńkie zgrubienie ,ale byłam pewna ,ze to taki strupek po wyjęciu szwów.No nie stety ,to nie strupek ,tylko pętelka ze szwem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No coś takiego..
Paulaaa pisze:trawa11 pisze:Marcelibu pisze:trawa11 pisze:Marcelibu pisze:Jeny, znów mam zaległości. Ja się normalnie nie wyrabiam![]()
...
Dzień dobry!
witaj![]()
.
czasami tak bywa![]()
moje nie chcą mi na kolana wskakiwać![]()
![]()
Trawko trzeba wziaść następnego który będzie![]()
Paulaaa pisze:trawa11 pisze:kurcze,obejrzalam dokładnie brzuszek Małgosi ,widziałam tam wczesniej takie maleńkie zgrubienie ,ale byłam pewna ,ze to taki strupek po wyjęciu szwów.No nie stety ,to nie strupek ,tylko pętelka ze szwem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No wałśnie tez mam problem moja suczka miał sterylke miesiąc temu łanie się wszystko zagoiło ale teraz zobaczyłam że pod cienką warstwą skóry został szew co robić?Do ściągania szwów musiała brać jeszcze raz narkoze bo grzecznie sobie nie dała
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 36 gości