edycja postów

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 01, 2008 8:10 edycja postów

Po lekturze kolejnych "akcji" Kasi16, Kasi_1991, Kasiulki czy jak ona jeszcze funkcjonuje pomyślałam, że może na miau dałoby się zablokować możliwość edycji postów.
jestem uczestnikiem jeszcze jednego kociego forum i tam właśnie możliwość edycji została zablokowana, zdaje się, że właśnie z powodu krętactw ww. Co zostało napisane jest i nie ma możliwości "wycofania się", chyba że przez modów (którym możliwość edycji zostawiono)
może tu też by się coś takiego przydało.
Tym bardziej , że tu jest wiele akcji, przepływów finansowych itd.
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Wto kwi 01, 2008 9:47 Re: edycja postów

carmella pisze: możliwość edycji została zablokowana, zdaje się, że właśnie z powodu krętactw

Z jednej strony ma to pewien sens, z drugiej - zostaje kwestia, na ile można dać się skrępować, poniekąd sterroryzować, nielicznym w sumie osobom naruszającym zaufanie i wszystkim utrudnić przez to forumowe życie :roll:

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Śro kwi 02, 2008 10:22

Właściwie to zakaz edycji naprawdę całej reszcie utrudni życie.
Zawsze można kopiować wypowiedzi takich osób i wklejać jako cytat - tak było na wątku o Mizi, wtedy taka osoba nie może tego skasować, bo nie dostępu do edycji u cytującego.

Może jakimś wyjściem jest zablokowanie tego konkretnego IP? Póki nie zmieni operatora. A zmiana operatora trochę trwa jakby co.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Śro kwi 02, 2008 10:31

tak, ale widziałam już w wątku pręguskowym, że też robiła "kasację" ktoś wczesniej niż zrobił cytuj nacisnął prt cs (akurat to było "tylko" obrażenie innego użytkownika, nie mącenie)

nie wiem - to była tylko moja sugestia.
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46