kalair pisze:Biedna Dorta..![]()
![]()
Jak się ma koty, to absolutnie nie wolno chodzić po mieszkaniu z zamkniętymi oczami!![]()
szkoda tych pomarańcz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Biedna Dorta..![]()
![]()
Jak się ma koty, to absolutnie nie wolno chodzić po mieszkaniu z zamkniętymi oczami!![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:Biedna Dorta..![]()
![]()
szkoda tych pomarańcz![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Biedna Dorta..![]()
![]()
![]()
Też..Zjadłabym, a ona je deptała..
trawa11 pisze:Paulaaa pisze:Dorta pisze:opolskie koty to ranne spiochy
ja wstaję między 9 a 10 i.... koty też
wczoraj wstałam o 8
koty patrzyły ledwo co otwartymi, a właściwie przymrużonymi, zaspanymi ślepkami co ja wyprawiam o takiej dziwnej porze.
Bo nie dość ze wstała, hałasuje, w kuchni się tłucze i jeszcze krzyczy na biedne kotecki, co to pomarańcze w kuchni po podłodze porozrzucały,
a że Duża szła z nie do końca otwartymi oczami to i by sie przekręciła na tych pomarańczach![]()
Dorta
Mój tez z Opola
Twoj ze schroniska,tak
Dorta pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Biedna Dorta..![]()
![]()
![]()
Też..Zjadłabym, a ona je deptała..
A jak można chodzić przed 8 jak nie z zamknietymi oczami![]()
e tam, zaraz pomarańcz, 4 sie katurlały po kuchni a tylko jedną naddepłam![]()
Dorta
Paulaaa pisze:trawa11 pisze:Paulaaa pisze:Dorta pisze:opolskie koty to ranne spiochy
ja wstaję między 9 a 10 i.... koty też
wczoraj wstałam o 8
koty patrzyły ledwo co otwartymi, a właściwie przymrużonymi, zaspanymi ślepkami co ja wyprawiam o takiej dziwnej porze.
Bo nie dość ze wstała, hałasuje, w kuchni się tłucze i jeszcze krzyczy na biedne kotecki, co to pomarańcze w kuchni po podłodze porozrzucały,
a że Duża szła z nie do końca otwartymi oczami to i by sie przekręciła na tych pomarańczach![]()
Dorta
Mój tez z Opola
Twoj ze schroniska,tak
A po co te oczka?
moś pisze:Bry trawciu koffana, ktos tu rano po pomaranczach chodzi z zamknietymi oczamiJakbym widziala siebie, atrybuty sie tylko zmieniaja..
trawa11 pisze:moś pisze:Bry trawciu koffana, ktos tu rano po pomaranczach chodzi z zamknietymi oczamiJakbym widziala siebie, atrybuty sie tylko zmieniaja..
![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Bry trawciu koffana, ktos tu rano po pomaranczach chodzi z zamknietymi oczamiJakbym widziala siebie, atrybuty sie tylko zmieniaja..
![]()
![]()
Rozumiem, że Moś depcze różne inne rzeczy..
moś pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Bry trawciu koffana, ktos tu rano po pomaranczach chodzi z zamknietymi oczamiJakbym widziala siebie, atrybuty sie tylko zmieniaja..
![]()
![]()
No włąsnie, tylko kalair mnie rozumie
kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Bry trawciu koffana, ktos tu rano po pomaranczach chodzi z zamknietymi oczamiJakbym widziala siebie, atrybuty sie tylko zmieniaja..
![]()
![]()
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Bry trawciu koffana, ktos tu rano po pomaranczach chodzi z zamknietymi oczamiJakbym widziala siebie, atrybuty sie tylko zmieniaja..
![]()
![]()
Ja się raczej zdziwiłam...ale żeby płakać..![]()
![]()
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Bry trawciu koffana, ktos tu rano po pomaranczach chodzi z zamknietymi oczamiJakbym widziala siebie, atrybuty sie tylko zmieniaja..
![]()
![]()
Ja się raczej zdziwiłam...ale żeby płakać..![]()
![]()
O tej porze bywam placzliwa..lepeiej pójde AA dobranoc trawciu
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka i 32 gości