JoasiaS pisze:Okazuje się, że nie tylko powszechnie pożądane rudasy, ale i z pozoru zwyczajne biało-bure koty mogą mieć w sobie dużo uroku.
Ja to wiem, u mnie tez boska biało-bura

JoasiaS pisze: Tą serią fotek żegnam się do przyszłego tygodnia![]()

Moderator: Estraven
JoasiaS pisze:Okazuje się, że nie tylko powszechnie pożądane rudasy, ale i z pozoru zwyczajne biało-bure koty mogą mieć w sobie dużo uroku.
JoasiaS pisze: Tą serią fotek żegnam się do przyszłego tygodnia![]()
FluszakPluszak pisze:JoasiaS pisze:"] Tą serią fotek żegnam się do przyszłego tygodnia![]()
a Doroty się nie boisz?
FluszakPluszak pisze:JoasiaS pisze:Tą serią fotek żegnam się do przyszłego tygodnia
a Doroty się nie boisz?
![]()
JoasiaS pisze:Milka ustanowiła sobie jakby rytuał polegający na tym, że nie zacznie jeść z miski, dopóki nie wrzuci do niej kapselka. Jak widzę ją grzebiącą w koszyku z kocimi zabawkami, to wiem, że szuka kapsla i za chwilę będzie szła jeść.
JoasiaS pisze:I faktycznie tak jest – Milka znajduje kapselek, po czym maszeruje do misek trzymając go w paszczy.
JoasiaS pisze:Na miejscu wypluwa go do miski i dopiero zaczyna jeść lub pić.
JoasiaS pisze:Dzisiejszy wpis dedykuję Zowisi. W tym celu będę cytować samą siebie:
JoasiaS pisze:Milka ustanowiła sobie jakby rytuał polegający na tym, że nie zacznie jeść z miski, dopóki nie wrzuci do niej kapselka. Jak widzę ją grzebiącą w koszyku z kocimi zabawkami, to wiem, że szuka kapsla i za chwilę będzie szła jeść.
JoasiaS pisze:I faktycznie tak jest – Milka znajduje kapselek, po czym maszeruje do misek trzymając go w paszczy.JoasiaS pisze:Na miejscu wypluwa go do miski i dopiero zaczyna jeść lub pić.
![]()
Joasia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Marmotka, MB&Ofelia i 946 gości