Tym razem szukam bajek Charles'a Perrault w opracowaniu Hanny Januszewskiej.
Oczywiście sprawa pilna, najlepiej na wczoraj

Przy okazji, mniej pilnie, szukam piosenek Kate Bush, na CD, mogą być mp3 nagrane na DVD, byle były

Moderator: Moderatorzy
Myszeńk@ pisze:Przy okazji, mniej pilnie, szukam piosenek Kate Bush, na CD, mogą być mp3 nagrane na DVD, byle były... oraz płyt Andreasa Vollenveidera, w wolnej chwili podałabym tytuły
Katia80 pisze:Dogadałyśmy się z Anną_33 co do bajek na rzutnik.
gauka1 pisze:wanila pisze:poszukuję Hobbita, Tolkiena ale tego w twardych okładkach z wydawnictwa MUZA
Jesteś pewna, że Muza? Na stronie wydawnictwa nie ma Hobbita, chociaż Trylogia - owszem jest.
Może to Iskry? Mieli twardą okładkę.
Myszeńk@ pisze:Jasne![]()
Anna_33 pisze:Nie wiem, czy jest tu zasada pierwszenstwa. Gdybys sie odezwala pewnie bylaby licytacja.Nie jestem pewna, bo te zasady nie sa sprecyzowane, ale chyba dzialac to powinno podobnie jak na bazarku.Przykro mi.
Anna_33 pisze:Mirceo, nie bylo moim zamiarem sprawienie Ci przykrosci. Katia napisala, ze ma, ja napisalam do Niej z pytaniem, czy to jeszcze aktualne. Nie odzywalas sie, wiec kupilam. To bylo tydzien temu.
Nie wiem, czy jest tu zasada pierwszenstwa. Gdybys sie odezwala pewnie bylaby licytacja.Nie jestem pewna, bo te zasady nie sa sprecyzowane, ale chyba dzialac to powinno podobnie jak na bazarku.Przykro mi.
Rennatta pisze:Posiadam nr 70wazon pod bambus (mój bambus uwiądł
)
Kolor niebieski ( z Ikei).
Mam jeszcze inny wąski wazon w kolorze czerwonym -myślę,że nadawałby się również pod bambus.
Jeżeli to aktualne mogę później wrzucić fotki.
Anna_33 pisze:No to sie teraz czuje jak bazarkowy zlodziej.Uroczo.
Wiem, ze Katia wyslala mi juz te filmy, ale skoro tak, to pozostaje mi je zwrocic Tobie, skoro to byla Twoja licytacja.
Filmy jeszcze do mnie nie dotarly, jak dotra, to sie odezwe.
A tak w podobnej sprawie, ktos chcial tu kupic serwetki na sztuki, ktos powiedzial, ze ma. I tradycyjnie sprawa zamarla.Ja bardzo chetnie bym kupila pojedyncze wzory serwetek. Mialam lapac ta dziewczyne na pw, ale rozumiem, ze nie powinnam?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości