Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ach, więc to tak!zunia pisze:Witam po Świetach i od razu sie chwalę![]()
Mój mąż zrobił mi taka niespodziankę, że z radości i szoku sie poplakałam, dostałam od niego śliczne podkładki z kotami. A na odwrocie podpis, Kicorku zgadnij czyj![]()
Zawsze coś można wymodzićewa74 pisze:Kicorek, biedrona jest świetna!Czy planujesz też produkcję innych żuczków? Jeśli tak, to ja się piszę!
Pajączkowi nogi by się poplątałyczarna.wdowa pisze:A pajączka umiesz![]()
Kicorek pisze:Powiadomienia przestały do mnie przychodzić, a ja na urlopie i rzadko zaglądam na forum.
kothka, jaki masz piękny nowy podpis![]()
Kicorek pisze:Pajączkowi nogi by się poplątałyczarna.wdowa pisze:A pajączka umiesz![]()
![]()
![]()
kothka pisze:Kicorek pisze:Pajączkowi nogi by się poplątałyczarna.wdowa pisze:A pajączka umiesz![]()
![]()
![]()
Zdolna jesteś, na pewno by się nie poplątały
Kicorek pisze:czarna.wdowa nadepnęła mi na ambicję, a wiara mosia dodała skrzydeł i... zrobiłam pajączka![]()
Jest czarny, więc nie wiem, jak będzie się prezentował w dziennym świetle, ale w sztucznym wygląda całkiem sympatycznie
Mnie równiez było bardzo miło, jak zwykleMariaD pisze:Gnojek robił co mógł by zachęcić cudaka do zabawy - i brzuszkiem do góry, i wyciąganie łapek i przyjazne minki. Nic nie działało. Cudak zaszył się pod kocyk i Desna jedynie głaskała łapką wystającą doopkę.![]()
Kicorku, Alebo, TŻ-cie Aleby i Almo - bardzo mi było miło gościć Was u nas.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości