Moderator: Estraven

CoToMa pisze:pixie65 pisze:MUSI tam gdzieś się kręcić.
A nie ma tam jakiegoś miejsca, gdzie mógłby zostać zamknięty?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teoretycznie mógłby. Mieszkam w dzielnicy samych domków, ludzie mają różne szopy, garaże, piwnice. Napisałam w ogłoszeniach, że on mógł wejść gdzieś, skąd nie może się wydostać. Napisałam też, że dzieci za nim tęsknią. Rozwiesiłam ponad 50 ogłoszeń. Jeszcze trochę dorobię i porozwieszam w trochę dalszej okolicy.
Pociesza mnie fakt, że ludzie czytają, więc może w końcu ktoś go wypatrzy. Dwie osoby dzisiaj się odezwały, może będą następne... i może w końcu uda się złapać jakiś ślad.
kristinbb pisze:Witam porannie z zaśnieżonego Elbląga...![]()
Nie mam dzisiaj humoru..![]()

CoToMa pisze:kristinbb pisze:Witam porannie z zaśnieżonego Elbląga...![]()
Ja niestety też nie mam humoru.
A do tego mam jeszcze wielkiego doła...
iwona_35 pisze:to ile go już nie ma?
Marcelibu pisze:CoToMa pisze:kristinbb pisze:Witam porannie z zaśnieżonego Elbląga...![]()
Mnie już 3-4 dzień głowa pęka. Niedobrze mi tez. Raz ciśnienie mam wysokie, raz niskie, a łeb boli. Ileż to p/bólowych mogę brać?![]()
Dzień dobry!
CoToMa pisze:Marcelibu pisze:CoToMa pisze:kristinbb pisze:Witam porannie z zaśnieżonego Elbląga...![]()
Mnie już 3-4 dzień głowa pęka. Niedobrze mi tez. Raz ciśnienie mam wysokie, raz niskie, a łeb boli. Ileż to p/bólowych mogę brać?![]()
Dzień dobry!
Współczuję Ci.
Ja przy najkoszmarniejszych migrenach to nawet po kilkanaście na dobę łykałam....
Marcelibu pisze:CoToMa pisze:Marcelibu pisze:CoToMa pisze:kristinbb pisze:Witam porannie z zaśnieżonego Elbląga...![]()
Dzień dobry!
Współczuję Ci.
Ja przy najkoszmarniejszych migrenach to nawet po kilkanaście na dobę łykałam....
Dzięki!
Będe łykać, żeby jakoś żyć się dało, ale już mi chyba wątroba wysiada...
tosiula pisze:Marcelibu pisze:CoToMa pisze:Marcelibu pisze:CoToMa pisze:kristinbb pisze:Witam porannie z zaśnieżonego Elbląga...![]()
Dzień dobry!
Współczuję Ci.
Dzięki!
przynajmniej możesz łykać i sie łudzić, że pomoże. ja mam trzydniowe rzyganki i nic nie przyjmuję
CoToMa pisze:tosiula pisze:Marcelibu pisze:CoToMa pisze:Marcelibu pisze:CoToMa pisze:kristinbb pisze:Witam porannie z zaśnieżonego Elbląga...![]()
Dzień dobry!
Współczuję Ci.
Dzięki!
przynajmniej możesz łykać i sie łudzić, że pomoże. ja mam trzydniowe rzyganki i nic nie przyjmuję
Tosiula, a próbowałaś odgazowaną colę i słone paluszki?
U mnie się sprawdzają...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek, Paula05 i 15 gości