Dlaczego...? :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 09, 2003 14:59

KasikP pisze:Polędwica była MOJA, leżała na kanapce!!!!!! Na mojej kanapce.

A czy kanapka była podpisana? :twisted:

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Wto wrz 09, 2003 16:54

Dlaczego mały niedobry złośliwy kotek woli robić koopale i sioośki do donicy a nie do kuwety :twisted: :twisted: :twisted:

ElaKW

Od: Śro mar 05, 2003 15:50

Post » Wto wrz 09, 2003 16:59

ElaKW pisze:Dlaczego mały niedobry złośliwy kotek woli robić koopale i sioośki do donicy a nie do kuwety :twisted: :twisted: :twisted:

maly jak maly ale dlaczego duzy tak robi? :evil:
Obrazek Obrazek

migaja

Od: Pon maja 06, 2002 15:54

Post » Wto wrz 09, 2003 17:58

bo macie... ten tego

koty ekologiczne :ryk:
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Wto wrz 09, 2003 18:13

eve69 pisze:bo macie... ten tego

tia. ekologiczne koty postawily sobie za punkt honoru wykonczyc cala flore w mieszkaniu :evil:
Obrazek Obrazek

migaja

Post » Wto wrz 09, 2003 18:23

migaja pisze:

tia. ekologiczne koty postawily sobie za punkt honoru wykonczyc cala flore w mieszkaniu :evil:

moja droga, Ty sie nie znasz na kociej ekologii, co tam kwiaty, nie bedzie zanieczyszczania zwirkiem naszego wspanialego srodowiska naturalnego

i Ty nie musisz tak czesto sprzatac

a, czekaj- a moze one chca nawozic? :twisted:

eve69

Post » Wto wrz 09, 2003 19:22

dlaczego małe śliczne koty wchodzą Ci na kolana, kiedy duże śliczne koty przechwytują Twoje drugie śniadanie, a następnie małę śliczne koty mają Cię absolutnie 'gdzieś', kiedy te śliczne duże skończą konsumpcję Twoich kanapek?
dla jasności: torba na drugie śniadanie jest podpisana, koty asystowały przy robieniu kanapek, więc nie muszą już sprawdzać, czy wszystko jest jadalne...
pozdrawiam
Yes, a Jedi's strength flows from the Force. But beware of the dark side. Anger, fear, aggression; the dark side of the Force are they. Easily they flow, quick to join you in a fight.

Greebo

Od: Wto lip 29, 2003 21:35

Post » Wto wrz 09, 2003 19:40

Dlaczego małe cwane koty wykorzystują okazję, gdy wychodzisz z pokoju, by pochodzić sobie po klawiaturze i później uznają za słuszne stanąć na ENTER ?? I dalczego wcześniej jakimś cudem otwierają okno rozmowy na GG z pracowdawcą???? I wczepiają się pazurami w tę klawiaturę i nie chcą puścić, gdy chcesz je usunąć by w panice napisać wyjaśnienie??

Dlaczego małe koty uznaja za słuszne w środku nocy wcisnąć się pod kołdrę między plecy swojej pańci i jej TŻ?? I później piszczeć jak niczego nie spodziewające się istoty ludzkie nagle się obróca na plecy i odskakują jak oparzone poczuwszy futro?!! I dlaczego te małe koty nie uznają wtedy za stosowne usunąć się z takiego niebezpiecznego miejsca by spać choćby na poduszce???? Gdzie i tak pakują swój futrzasty ogon pomiędzy zęby swojej kochanej pańci...

Dlaczego mały czarny futrzasty potwór uznaje za słuszne drzeć się na całe gardło gdy brat go podgryza w kostkę, a potwór chce popatrzeć na wiszące pranie?!! I dlaczego tenże brat po skarceniu patrzy na mnie swoimi wieelkiimi nieewinnyymii oczami i uszami mówiącymi "jaaaaaa??" i jednocześnie zaczyna się wgryzać w drugą nogę brata???!!!
I dlaczego mały czarny futrzasty potwór nie uznaje za stosowne bronić się przed wgryzającym się bratem tylko woli drzeć swój futrzasty pyszczek?!
Sasannka
galeria moich maluchów: http://sasannka.xpect.pl/e4u.php/ModPages/ShowPage/46
Grafit Obrazek Tango Obrazek

Sasannka

Od: Pt sie 29, 2003 16:05

Post » Wto wrz 09, 2003 19:43

eve69 pisze:
migaja pisze:

moja droga, Ty sie nie znasz na kociej ekologii, co tam kwiaty, nie bedzie zanieczyszczania zwirkiem naszego wspanialego srodowiska naturalnego

A ja myślę, że one lubią mieć swój żwirek zawsze czysty :D
Sasannka
galeria moich maluchów: http://sasannka.xpect.pl/e4u.php/ModPages/ShowPage/46
Grafit Obrazek Tango Obrazek

Sasannka

Od: Pt sie 29, 2003 16:05

Post » Wto wrz 09, 2003 19:48

Dlaczegon niemaly juz potwor plci niepotwierdzonej :wink: czuwa przed suszarka i kradnie nowo powieszone mokre pranie???? Dlaczego potwora najbardziej fascynuje bielizna damska "majtkami" zwana? :evil:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Wto wrz 09, 2003 19:56

To się nazywa fetyszyzm :D

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Wto wrz 09, 2003 20:00

Beata pisze:Dlaczegon niemaly juz potwor plci niepotwierdzonej :wink: czuwa przed suszarka i kradnie nowo powieszone mokre pranie???? Dlaczego potwora najbardziej fascynuje bielizna damska "majtkami" zwana? :evil:

no widzisz- chlopak :twisted:

eve69

Post » Wto wrz 09, 2003 20:06

Beata pisze: Dlaczego potwora najbardziej fascynuje bielizna damska "majtkami" zwana? :evil:

U nas panuje wersja skarpetkowa, dlaczego widząc małego uciekającego kradzieja ze skarpetką dyndającą z pyska i plączącą się pomiędzy łapami, pokładam się ze śmiechu????
Dzika i Kefir
Obrazek

KasikP

Od: Nie mar 09, 2003 10:00

Post » Wto wrz 09, 2003 20:44

eve69 pisze:
Beata pisze:Dlaczegon niemaly juz potwor plci niepotwierdzonej :wink: czuwa przed suszarka i kradnie nowo powieszone mokre pranie???? Dlaczego potwora najbardziej fascynuje bielizna damska "majtkami" zwana? :evil:

no widzisz- chlopak :twisted:

:lol:
chlopaki juz tak maja.
moj kocurek kradnie mi bielizne (im bardziej wystrzalowa tym lepiej) i pakuje np. do torebki, ktora ja niczego sie nie domyslajac taszcze do pracy. na miejscu wyjmuje jakies papiery i na srodek pokoju wylatuja mi rozowe koronkowe stringi. 8O albo prosze kolege zeby wzial sobie np. ksiazke z mojej torby (oczywiscie nie spodziewajac sie, ze mam tam jakas kompromitujaca zawartosc), a w domu znajduje tam majtasy w kropy 8O .
Obrazek Obrazek

migaja

Post » Wto wrz 09, 2003 21:17

Dlaczego mały niedobry kot ostrzy sobie pazurki i ząbki na moich dżinsach, które mam na sobie? :evil: :evil: :evil:

ElaKW

Od: Śro mar 05, 2003 15:50

[poprzednia][następna]