Helcia i Grudzia - Grudzia po operacji

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 26, 2008 14:03

Ja zaglądam!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro mar 26, 2008 14:30

Haniu... uśmiechnęłam się przy relacji z toaletowego zastosowania kurtki męża... trochę cierpliwości i Ruda pokaże na co ją stać... poczekaj... niech oswoi się z nowym miejscem i zapachami... jestem bardzo ciekawa jak potraktuje Helcię i Figę... bo to charakterna panna...
czekam na ciąg dalszy...
i zastanawiam się co wykorzysta w celu grubszej toaletowej roboty???

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Śro mar 26, 2008 15:49

O,spoko,spoko,u synków w pokoju znajdzie duuuży wybór różności dających możliwość wykorzystania.Kto ma nastoletnie potomstwo ten wie,o czym mówię.
Zrobiła się ze mnie kobieta przypodłogowa,ale dzięki temu mam dwie nowe obserwacje:Grudzia próbuje mruczeć,gdy ją miziam!W tak mało komfortowej dla niej sytuacji podłóżkowej...podziwiam.Druga rzecz natomiast mnie martwi:chyba dokuczają jej uszy,często trzepie głową,mimo,że bydgoski wet stwierdził brak schorzeń usznych.Będę musiała wziąć ją do weta na odmianę sopockiego,ale nie tak zaraz,bo mnie całkiem znielubi (kot,nie wet).

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Śro mar 26, 2008 15:50

ajmk pisze:Ja zaglądam!!

Dzięki,dzięki!

Hańka

Post » Śro mar 26, 2008 16:32

Haniu... to może być nerwowe... u mnie tak trzepała uszkami w pierwsze święto jak sporo ludzi było do południa... po południu i w drugie święto juz nie... daj jej ochłonąć... przywyknąć... i wtedy idź dla uspokojenia... a mruczeniem Grudzi mnie zaskoczyłaś... mnie nie było dane tego usłyszeć... znaczy dla mnie dobrze jest... :D

Matahari

Post » Śro mar 26, 2008 16:39

Będzie dobrze. Wpadki kuwetkowe na początku mogą się zdarzać - w końcu taki nowy dom to poważny stres. Ale jak już mruczy i coś zjadła, to idzie ku lepszemu. Trzymam kciuki za integrację stada.
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

Post » Śro mar 26, 2008 20:29

Ruda zaskoczyła mnie nie tylko podłóżkowym mruczeniem.To miziankowa kicia jest!Wprost wije się i wkręca w dłoń :D Moja Helcia to jednak zimna ryba pomorska...

Hańka

Post » Śro mar 26, 2008 22:44

Ja też podczytuję :lol: :lol:
Grudzia mądra dziewczynka,kurtki pańci nie oblała :wink: A TŻ powinien wpaść w zachwyt,że jego zapach jest the best :D

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Czw mar 27, 2008 0:06

haniaszaraf pisze:Ruda zaskoczyła mnie nie tylko podłóżkowym mruczeniem.To miziankowa kicia jest!Wprost wije się i wkręca w dłoń :D Moja Helcia to jednak zimna ryba pomorska...

dobrze wie jak wkręcić się w łaski... coraz lepsze wieści Haniu... :D

Matahari

Post » Czw mar 27, 2008 1:13

Przeczytałam i według mnie nie jest zle.
Mam nadzieję, że fotki też się pojawia.
Ruda śliczna przeciez jest.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Czw mar 27, 2008 1:31

MaybeXX pisze:Ja też podczytuję :lol: :lol:
Grudzia mądra dziewczynka,kurtki pańci nie oblała :wink: A TŻ powinien wpaść w zachwyt,że jego zapach jest the best :D

MaybeXX witaj!Wybacz wtręt osobisty,ale z Ciebie to chyba młode dziewczę,co?Jako stara żona...no nie brzmi to najlepiej,dobra,powiedzmy...jako DOŚWIADCZONA żona zapewniam,że małżon naprawdę nie musi wszystkiego wiedzieć :wink: Elementy skrajnie feministyczne twierdzą wręcz,ze im mniej,tym lepiej :lol: Kurteczka wyprana,cicho sza,wszystko zostaje między nami dziewczynkami.
A Rudzielec i tak u "pana" zapunktował.A było to tak-Grudzia wychynęła spod łóżka i zaczęła z nami rozmawiać.Radość w rodzinie,bo jak Helci się zdarzy raz na jakis czas miauknąć to robimy 8O. A tu "panu" zachciało się telefonować i rzekł "Cicho,kocie" i kot zamilkł!!!Normalnie tresowany czy co?
Przed chwilą łapki Rudej nieśmiało przekroczyły próg kuchni...weszłaby na pewno dalej,ale Figunia sie zaciekawiła i kot nawiał.Ale postępy są błyskawiczne (tak mi się zdaje).
Obserwacja na marginesie:Helcia i Figa strrrasznie dziś się mocno zakumplowały-zwieraja szeregi?

Hańka

Post » Czw mar 27, 2008 1:39

A,jeszcze słówko na dobranoc-dziękuję wszystkim za wsparcie!Szczególnie matahari za bezcenną informację o uszach (kurczę,mówiłaś mi przecież o tym-sorki za sklerozę).
Jeśli chodzi o fotki,to muszę przełamać własne matołectwo i lenistwo...w końcu inni umieją je wstawiac,więc może i dla mnie jest nadzieja?Ruda rzeczywiście jest cudna a i Helci niczego nie brakuje,więc...
Ale na raaazie dobraaanoc!

Hańka

Post » Czw mar 27, 2008 6:51

tiaaa... Ruda świetnie wie co robi... cfana bestyjka... najpierw rozkocha wszystkich... weźmie pod pazurek... a potem hajda... dwunożni będą skakać jak ona zamiauczy...
domowy zwierzyniec ma teraz wspólnego wroga jak na razie, więc lepiej skonsolidować siły i możliwości...

Matahari

Post » Czw mar 27, 2008 10:18

:) To się Grudzi domek trafił! A Helcia pod wpływem Grudzi się zmieni ;)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw mar 27, 2008 10:22

Haniu, gratuluję i trzymam kciuki. :ok:
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

[poprzednia][następna]