Sch.Sosnowiec-nowe kociaki pomoc potrzebna!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 26, 2008 21:28

Mała1 pisze:aaa tam troche grubsza :wink: , wszak to juz stateczna 5 letnia dama :wink:
A pedzelki ma ,pojecia nie mam skąd-to śmietnikowa znajdka

Mała1 piękną masz tą koteczkę .Taki mix rysia z kociakiem .A mój Karolek takii chory :cry: Nie je,nie pije wymiotuje i ma biegunke .Jezdzę z nim na kroplówki .Trzymajcie kciuki:(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro mar 26, 2008 21:34

A to nasze nowe nabytki:)
Dzis do Emi zadzwonił kierownik schronu z pytaniem czy weźmiemy persicę.A co mieliśmy robic pojechałam po kotkę:(
Kotka piekna szylkretka,ogólnie zdrowa,strasznie zapchlona i ma zapalenie dziąseł.Czeka na sterylkę.
Obrazek

A Teresa przywlokła w kartonie mamuśke i 4 maluchy.Trzy baby i jeden chłopczyk
ObrazekObrazekObrazek

mar_tika

Post » Śro mar 26, 2008 21:52

Szylkretowa persiczka fajniutka :D ale akurat płaskie pyszczki nie wzbudzają mojego entuzjazmu . Wczoraj miałem okazję widzieć dwa persiki w warunkach domowych i choć wyglądają przepięknie to pozostanę wierny "tradycyjnym " kociastym :wink: .
Maluszki cudowne :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro mar 26, 2008 23:40

Z nowych wieści z Hiltona jeszcze to, Kremówka we wtorek pojechała do nowego domku :lol: a dzisiaj została wysterylizowana Balbinka :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw mar 27, 2008 8:58

persica śliczna :love: Terenia może znajoma mamy Gośki, która wzięła ode mnie persa obesrałka się skusi :wink: ja tam widzę potencjalne 2 domki do zapersienia (doświadczone-już :lol: ) według mnie idealne

bubor cieszę się, że futra się podobały :oops:
Żegnaj Kocio
Żegnaj Puniu
ŻEGNAJ PIMPELUSIU

bbd2

Od: Śro lut 01, 2006 14:31

Post » Czw mar 27, 2008 9:28

bbd2 pisze:persica śliczna :love: Terenia może znajoma mamy Gośki, która wzięła ode mnie persa obesrałka się skusi :wink: ja tam widzę potencjalne 2 domki do zapersienia (doświadczone-już :lol: ) według mnie idealne

bubor cieszę się, że futra się podobały :oops:

Ojjj podobały , Kocio i Punia są śliczniutkie :D

bubor

Post » Czw mar 27, 2008 15:39

Byłam dziś u Hiltonowców.

Robocze imie koteczki to Pusia :? Może mało orginalne ,ale kompletnie nie miałam pomysłu ,a koteczka strasznie puchata:)
Pusia jest bardzo spokojną koteczką ,bardzo przytulasta,pcha sie na kolanka i bardzo potrzebuje czlowieka.A my w Hiltonie mamy 8 kociaków i kompletnie brak czasu na pieszczoty.
Na dodatek nasze towarzystwo Hiltonowe boi sie Pusi.Patrzą się na nią jak na kosmitę ,a jak je wypuszczam z boksu ,kociaki fuczą na nią i rozbiegają sią po katach.
A ona kompletnie ignoruje całe poruszenie wokół jej kociej osoby :)
Obrazek
ObrazekObrazek
SZUKAMU DLA NIEJ TYMCZASU .POKRYJEMY KOSZTY LECZENIA I STERYLIZACJI

mar_tika

Post » Czw mar 27, 2008 23:38

Dzisiaj miałam wieczorny dyżur w Hiltonie. Kociaczki dostały jedzonko, picie zaordynowane lekarstwa. Nasza mamuśka dzielnie opiekuje się swoimi dzieciaczkami, wylizuje je , karmi normalnie mozna godzinami siedzieć i patrzeć nie potreba telewizora. Przyjechali Państwo do adopcji jednego z naszych kocurków miziaków Bratka, chcieli zabrać jednego naszego chłopaka a wyjechali z dwoma :lol: :lol:
Bratek ze swoim braciszkiem Fiołkiem - super miziaki pojechali razem do nowego domku
Wieczorkiem dostałam sms-a od nowych dużych naszych chłopaków, są zachwyceni, kotki super miziaki, zwiedziły mieszkanie i bawią się i miziają. Tak się cieszę bo to super miziaste kotuchy, mam nadzieję, że wszystko się dobrze im ułoży :lol:
A do mnie przyjechała Balbinka dziewczynka juz po sterylce, dzisiaj już jej dałam spokój niech się dziewczyna nie stresuje nowym miejscem., ale zrobiła się z niej super miziasta koteczka :lol:

terenia1

Post » Czw mar 27, 2008 23:44

Persica sliczna :1luvu: az sie dziwie dlaczego aamms jeszcze jej nie zauwazyla :lol:

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Pt mar 28, 2008 7:29

Fantastycznie czyta sie Wasz wątek Tereniu :D , "przerób " macie jak w prawdziwym Hiltonie - co pare dni nowi "goście " :wink: :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Pt mar 28, 2008 18:21

bubor pisze:Fantastycznie czyta sie Wasz wątek Tereniu :D , "przerób " macie jak w prawdziwym Hiltonie - co pare dni nowi "goście " :wink: :ok: :ok: :ok:

Bubor Ty to potrafisz nas podtrzymać na duchu i nie tylko :lol: staramy się z dziewczynami jak możemy :wink:

terenia1

Post » Pt mar 28, 2008 22:04

Dziewczyny jak Wy to robicie, ze tak szybko wyadoptowujecie koty 8O
Chce poznac sekret lub prosze wyadoptowac moja Mantre oooooo :twisted:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pt mar 28, 2008 23:25

Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej ogłosiło FIO czyli Fundusz Inicjatyw Obywatelskich - jest to program dotacyjny.
Kierunek działania numer 4.5 poświęcony jest ochronie zwierząt.
Wniosek o dotacje mogą pisać organizacje pozarządowe w tym fundacje i i stowarzyszenia zgodnie z ustawą z dnia 24 kwietnia 2003 r. paragraf 3 ustęp 2.

Wnioski nalezy składac do 28 kwietnia 2008 roku.
Można uzyskać od 5 do 250 tys. zł.

http://www.pozytek.gov.pl/files/pozytek ... O_2008.doc

Może to się do czegoś przyda?
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob mar 29, 2008 14:10

w hiltonie jak w kalejdoskopie, juz sie pogubilam jakie macie kociaki. ciesze sie ze tyle dobrych wiesci caly czas naplywa. trzymam mocno kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

patka-p3

Od: Wto kwi 24, 2007 11:54

Post » Sob mar 29, 2008 22:11

Persiczka Pusia już w domku tymczasowym u Pianki w Dąbrowie Górniczej zawiozłam ją tam po południu bardzo dziękuję Piance i Tangerine :lol: Zaliczyłam jeszcze schronisku - były dwie koteczki jedna tygrysia-buraska i jedna biało pręgowana. Wzięłam obydwie do Hiltona. Niestety obydwie kotki w zaawansowanych ciążach. Nie wiem co robić jeśli już będzie za późno na sterylki :cry: co dalej robić :cry: czekać na okocenie a potem uśpić ślepe mioty :cry: Nie wiem czy byłabym w stanie podjąć taką decyzję 8O :cry:

terenia1

[poprzednia][następna]