Z piwnicy, ze schroniska,z ulicy-operacje sterylki itp...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 26, 2008 11:23

A mam orzeszka na tymczasie. I poszukiwałam go przez dobrą godzinę dziś rano. Przejrzałam cały dom, ale nie wpadłam na to, że przecież nowe koty zawsze śpią w szufladzie w szafie. On też skorzystał z tej opcji, a ja pusta głowa umierałam ze strachu - niemożliwe jest bowiem wyjście z domu, ale i tak umysł płata figle. W każdym razie kocisko ulokowało się w szufladzie na posłanku i drzemie sobie spokojnie.
A oto kilka zdjęć:

Tak mi smakowało jedzonko
Obrazek

A tak zwiedzałem nowy domek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

mestudio

Od: Pon gru 31, 2007 17:44

Post » Śro mar 26, 2008 11:48

mestudio pisze:A mam orzeszka na tymczasie. I poszukiwałam go przez dobrą godzinę dziś rano. Przejrzałam cały dom, ale nie wpadłam na to, że przecież nowe koty zawsze śpią w szufladzie w szafie. On też skorzystał z tej opcji, a ja pusta głowa umierałam ze strachu - niemożliwe jest bowiem wyjście z domu, ale i tak umysł płata figle. W każdym razie kocisko ulokowało się w szufladzie na posłanku i drzemie sobie spokojnie.
A oto kilka zdjęć:

Tak mi smakowało jedzonko
Obrazek

A tak zwiedzałem nowy domek
Obrazek Obrazek Obrazek

mestudio kochana jesteś :1luvu: zabrałas go do siebie z tego strasznego miejsca

powiedz kiciusiowi ze ma dużo jeść, ma byc zdrowy; odpoczywać, leniuchowac i do domku sie szykować :)

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Śro mar 26, 2008 11:57

O jak mu dobrze, temu kotu Mietku u mestudio :love: :aniolek: :love: :catmilk: :love: :cat3: :love:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro mar 26, 2008 19:19

Na jednym ze zdjęć Mietek zagląda do szafki z alkoholami - pilnuj go dobrze mestudio, bo tam grzaniec galicyjski widzę, a to właśnie popijają koty na Podkarpaciu :wink:
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Śro mar 26, 2008 19:33

ale Mietek ma fajnie i ma swój wątek profesjonalny też :wink: tez bym chciała tylu zwierzakom dac dobry dom, moze kiedyś.....na pewno są szczęsliwe, u mnie na razie tylko dwa koty, ale moze z czasem rodzinka sie powiększy :wink:
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Śro mar 26, 2008 23:26

Orzeszek spokojniutki, spał większość dnia w budce, z której miał widok na wszystko i wszystkich. Jak ma ochotę jeść to sobie wychodzi i idzie do kociej stołówki.
Dzis dotarły nowe posłanka dla kociaków, oto jak przetestował jedno z nich stary Odi:-)
Obrazek Obrazek Obrazek

I jak tu nie uwielbiać tych futrzastych potworków :wink:
Obrazek Obrazek

mestudio

Post » Czw mar 27, 2008 8:28

Dla mnie Odi to najpiękniejszy z Twoich kotuchów. Nie mogę się napatrzeć na tego olbrzymka, no i jeszcze ten kolor futerka :lol:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw mar 27, 2008 8:39

mestudio pisze:Orzeszek spokojniutki, spał większość dnia w budce, z której miał widok na wszystko i wszystkich. Jak ma ochotę jeść to sobie wychodzi i idzie do kociej stołówki.
Dzis dotarły nowe posłanka dla kociaków, oto jak przetestował jedno z nich stary Odi:-)
Obrazek Obrazek Obrazek

I jak tu nie uwielbiać tych futrzastych potworków :wink:

Jakie fajne zdjęcia.... :D
Mizianki dla koteczka... :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Czw mar 27, 2008 9:05

Amika6, ja też uważam go za cudo:-), naprawdę nie wiem co to za krzyżówka, on ma takie futro jak kot z Syberii, gęste i puchate. I jeszcze jest taki ogromny, a przy tym spokojny i przytulasty. Mój TŻ stwierdził, że może był przywieziony przez Rosjan kiedy stacjonowali na terenie Świnoujścia i tak mu się potem zostało w schronie jak się wynosili. W każdym razie ja go uwielbiam, inne kotki też, ale Odi jest wyjątkowy.
Obrazek Obrazek

mestudio

Post » Czw mar 27, 2008 9:55

Odi jest taki duzy jak mój Chrumek!i tez tak brzucho wywala i łapki do góry :wink: głaski dla kociastych :D
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Czw mar 27, 2008 18:20

Mestudio, wielgachne, puchate i dostojne koty zawsze mnie powalają. Tyle mięciutkiego futerka do kochania :lol: Muszę się przyznać, że kopiuję sobie sporo zdjęć przesympatycznych kociastych z forum i Odi też już tam jest :D (w wolnej chwili mogę je sobie do woli podziwiać bez konieczności szukania).
Tutaj nikt pewnie się nie zdziwi, więc mogę się oficjalnie przyznać, że ja chyba mam :twisted: niezłego "kota" na punkcie kotów. Gdybym miała wiecej wolnego czasu, dużo miejsca i wystarczające środki, to chyba większość kotów z tego forum bym adoptowała :D .
Obrazek

Amika6

Post » Czw mar 27, 2008 19:03

Odi ma wielbicielkę!!!! Idę mu o tym powiedzieć:-). Ja też mam kota na punkcie kotów :twisted:
Obrazek Obrazek

mestudio

Post » Czw mar 27, 2008 23:34

mestudio pisze:Odi ma wielbicielkę!!!! Idę mu o tym powiedzieć:-). Ja też mam kota na punkcie kotów :twisted:

No to na mur jest nas co najmniej dwie, które głośno się do tego przyznają :lol:

A jak Odi przyjął wiadomość o nowej fance? Pewnie z dostojną pościągliwością :D
Obrazek

Amika6

Post » Czw mar 27, 2008 23:41

Miałam caly wieczór podły humor...
Weszłam tu na wątek poczytałam i odrazu mi lepiej-jakaś dobra energia tutaj jest u Ciebie Mestudio :D
Tyle miłych wieści, piekne fotki no i szczęsliwe kotki aż miło popatrzeć bo i uśmiech sam powraca :D
Nic dodać nic ująć :1luvu:
Obrazek
Obrazek

agitarius

Od: Nie paź 07, 2007 19:19

Post » Pt mar 28, 2008 6:37

mumka27 pisze:Odi jest taki duzy jak mój Chrumek!i tez tak brzucho wywala i łapki do góry :wink: głaski dla kociastych :D

A ja bardzo lubię takie duuuuże koty... :D
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

[poprzednia][następna]