Ruda Lulu - bardzo chora, ale już w DT u iwci

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie mar 23, 2008 21:42

Na razie małą wytarłam wilgotną gąbką i wyczesałam trochę, marze o chwili kiedy będę mogła ja wykapać, strasznie jest brudna i śmierdzi.
Jutro spróbuję z tymi chusteczkami, powinny pomóc, szkoda, że nie wpadłam na to wczoraj.

Lulu ma posłanko na termoforze cały czas i reguarnie wymieniamy go aby zawsze był ciepły :). Bardzo jej to chyba pasuje, bo nie chodzi nigdzie tylko siedzi sobie w kąciku na posłanku.
Myślałam jeszcze o poduszce elektrycznej była by wygodniejsza, bo mała miałaby stałą temperaturę ale troche się boję, że może coś się stać jak Lulu zrobi na nia siku, po kroplówkach bardzo dużo sika.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Nie mar 23, 2008 22:38

Cała masa kciuków za kocinkę i ciepłych myśli dla Ciebie iwciu. Pilnuj dokumentacji leczenia i dokumentacji diagnostyki.tego nie można tak zostawić bo zanim drugi raz pojedziemy po koty, to mogą wszystkie zostać otrute :evil:
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Pon mar 24, 2008 0:31

Myśle ciągle o Lulu, Malotce i wszystkich Orzeszkach, żeby tylko wyzdrowiały... żeby Lulu widziała...
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pon mar 24, 2008 0:52

Właśnie wróciłam od Lulu, ostatnie karmienie przed położeniem się spać.
Małej zasmakowała galaretka z miamora rozrobiona z wodą, dziś cały dzień to dostawała do lizania, ale odruch lizania trzeba było stymulować.
Przed chwila podstawiłam jej talerzyk pod nos i już miałam ja smyrać po pleckach, a Lulu sama zaczęła lizać aż uszy jej się trzęsły, niestety pod koniec przewróciła sie na bok, bo jeszcze ma problemy z utrzymaniem równowagi ale lizania nie przerwała.
Wiem, że to malutki kroczek i do gryzienia jedzenia jeszcze daleko ale bardzo się z niego cieszę :D
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Pon mar 24, 2008 1:01

iwcia pisze:
Przepraszam :oops: z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że wyniki nerkowe wyszły w normie :D .

to bardzo cieszy i daje nadzieję, że Lulu jeszcze wróci do zdrowia :D .
Kciuki dalej mocno zaciśnięte ! Zdrowiej szybko koteczko!

Najważniejsze, że kicia chce żyć :D .

Beata B.

Od: Pon sty 01, 2007 17:23

Post » Pon mar 24, 2008 8:45

super, ze troszkę na razie jedzonka polizała, będzie dobrze, kochana Lulu musi nabrac sił!
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Pon mar 24, 2008 8:48

Jaka to dobra wiadomość,że jednak nerki w porządku.Lulu wyzdrowieje,jestem pewna.Ma teraz takie dobre warunki,opiekę,miłość.Musi być dobrze
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon mar 24, 2008 10:39

Dziś rano wszystko na nie :( .
Właśnie Lulu dostaje kroplówkę.

iwcia

Post » Pon mar 24, 2008 10:45

musi byc lepiej, tyle juz przeżyła, trzymam nadal kciuki, za Lulu i za Malotke, obie kicie zasługują na samo szczęście!!!!!
ObrazekObrazek

mumka27

Post » Pon mar 24, 2008 14:04

Malotce się nie udało,niestety.Chyba za dużo spadło na jedno maleństwo.Musi się wszystko dobrze skończyć z Lulu.Nawet nie chcę myśleć,że może być inaczej.Mocno zaciskam kciuki.

ewar

Post » Pon mar 24, 2008 15:10

ja też zaciskam za Lulu, Malotka Maleństwo za TM :cry: :cry: :cry: Lulu kocinko walcz dzielnie!!!!
ObrazekObrazek

mumka27

Post » Pon mar 24, 2008 17:06

Chyba sama siebie pocieszam,ale Lulu jest dorosła,jej szanse są większe niż Malotki.

ewar

Post » Pon mar 24, 2008 20:25

Iwcia... jak się czuje Lulu?
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pon mar 24, 2008 20:30

GuniaP pisze:Iwcia... jak się czuje Lulu?

:roll: :?: :roll: :?: Ja tez chcę wiedzieć. Jutro wyślę Ci na konto 100,- które dostałam dla Lulu od Theodory i zapomniałam dać mężowi ruru jak oddawaliśmy kicię w Orońsku :oops:
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Pon mar 24, 2008 20:53

Lulu słabiutka, nie chce jeść.
Od rana nic nie chciała nawet wody, musiałam ja dopajać strzykawką, przed chwilą udało mi się ją nakłonić do wylizania spodeczka galaretki z saszetki, ona je tylko to co daje się wylizać, nie tyka tego co trzeba gryźć :(

iwcia

[poprzednia][następna]