Czesc piekna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia_1991 pisze:Lucky13 pisze:Kasia_1991 pisze:Jestesmy brudne ale sie nie wstydzimy..
Ja też byłem bardzo brudny...Ale moja tymczasowa Duża mnie nie wykąpała,bo bała się,że się przeziębię...Teraz jestem już czysty,bo się za karę powycierałem jej w fotele!
![]()
Havran brudas.
Hej Havus, doskonale cie rozumiem ja tez staram sie uniknac kapieli wiec myje footro nawet kilka razy dziennie ale duza powiedziala ze wanny nie unikne....![]()
Lucky13 pisze:Kasia_1991 pisze:Lucky13 pisze:Kasia_1991 pisze:Jestesmy brudne ale sie nie wstydzimy..
Ja też byłem bardzo brudny...Ale moja tymczasowa Duża mnie nie wykąpała,bo bała się,że się przeziębię...Teraz jestem już czysty,bo się za karę powycierałem jej w fotele!
![]()
Havran brudas.
Hej Havus, doskonale cie rozumiem ja tez staram sie uniknac kapieli wiec myje footro nawet kilka razy dziennie ale duza powiedziala ze wanny nie unikne....![]()
Wiesz Miziu,jak się wykąpiesz,będziesz ładna i pachnąca jak kwiatuszek!Na pewno będzie fajnie...chlup,chlup...
![]()
Kasia_1991 pisze:Lucky13 pisze:Kasia_1991 pisze:Lucky13 pisze:Kasia_1991 pisze:Jestesmy brudne ale sie nie wstydzimy..
![]()
Havran brudas.
Wiesz Miziu,jak się wykąpiesz,będziesz ładna i pachnąca jak kwiatuszek!Na pewno będzie fajnie...chlup,chlup...
![]()
![]()
![]()
![]()
Pregusy mamy gdzie pokazac, kroffke mizie tyz tylko Balbisi nie ma gdzie...
Lucky13 pisze:Kasia_1991 pisze:Lucky13 pisze:Kasia_1991 pisze:Lucky13 pisze:Kasia_1991 pisze:Jestesmy brudne ale sie nie wstydzimy..
![]()
Havran brudas.
![]()
![]()
![]()
![]()
Pregusy mamy gdzie pokazac, kroffke mizie tyz tylko Balbisi nie ma gdzie...
To z szylkreciami nadal macie "na pieńku"?![]()
Lucky13 pisze:To z szylkreciami nadal macie "na pieńku"?![]()
kalair pisze:Lucky13 pisze:To z szylkreciami nadal macie "na pieńku"?![]()
A skąd to wiesz? I co to znaczy, bo ja też jestem ciekawa. Może tak publicznie?
Kasia_1991 pisze:kalair pisze:Lucky13 pisze:To z szylkreciami nadal macie "na pieńku"?![]()
A skąd to wiesz? I co to znaczy, bo ja też jestem ciekawa. Może tak publicznie?
No...kalair mysle ze ty dobrze wiesz o co chodzi
![]()
Lucky13 pisze:Dobra,dziewczyny,koniec tematu.Bo tak kłócić mogą się dzieci z przedszkola.
A Mizia jest śliczna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 330 gości