A za chudziutką Pyzę z pustą miseczką to naslę na Ciebie TOZ albo innych inspektorów
Moderator: Estraven
mahob pisze:Koty bardzo się zmęczyły świętamimiały napiętą uwagę - te zapachy wędlinowo-mięsne w domu
![]()
Teraz sobie biedactwaodpoczną...
jola.goc pisze:mahob pisze:Koty bardzo się zmęczyły świętamimiały napiętą uwagę - te zapachy wędlinowo-mięsne w domu
![]()
Teraz sobie biedactwaodpoczną...
Musiały się obejść tylko zapachami? Czyżby Pyzie nie udało się zwędzić nawet kilograma wędzonki?![]()
Bardzo jej kibicowałam, oglądając kiełbasiany fotoreportaż! I cały czas trzymam za nią kciuki w takich sytuacjach![]()
Pyzo, nie poddawaj się! Kiedyś na pewno się uda do końca!![]()
---
anita5 pisze:Przeczytalam, prawie caly watek przeczytalam.
Fajne koty w fajnym domku.![]()
Pozdrawiam kociaste.
mahob pisze:Berni mi zdradziła, że podobno mamy wspólne zainteresowanie - lubimy potrawy ze szpinakiem![]()
carmella pisze:mahob pisze:Berni mi zdradziła, że podobno mamy wspólne zainteresowanie - lubimy potrawy ze szpinakiem![]()
oho, to jest na już więcej
trzeba będzie pomyśleć o jakimś małym spędzie nad szpinakowymi pierogami
mahob pisze:anita5 pisze:Przeczytalam, prawie caly watek przeczytalam.
Fajne koty w fajnym domku.![]()
Pozdrawiam kociaste.
Witaj Anito w naszym wątku![]()
Dziękujemy za odwiedziny![]()
Berni mi zdradziła, że podobno mamy wspólne zainteresowanie - lubimy potrawy ze szpinakiem![]()
anita5 pisze:...
Bardzo, bardzo. Szpinak ponad wszystko. Berni podobno umie coś z niego zrobić, nawet nie coś, tylko takie jakies ekstra wymyślne rzeczy... Może nam coś ugotuje?![]()
Wyjechała, to nie wie, co ja tu wymyślam...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 16 gości