Wawa- Kleks & Branka - JUZ W NOWYM DOMU:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro mar 12, 2008 23:11

czy coś nowego się może zdarzyło??

czekamy na dobre wieści :D
Obrazek

Malk

Od: Pon paź 01, 2007 18:30

Post » Czw mar 13, 2008 14:21

Też jestem ciekawa :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw mar 13, 2008 14:28

Malk, dzięki za pamięć :D

Z dobrych wieści - dzieciarnia ma się dobrze. Wręcz wyśmienicie.
Wczoraj ich terytorium życiowe powiększyło się o łazienkę, gdyż opuściła nas Gwiazdeczka (pojechała do do DT u Marty EGa) i oczywiście, jeżeli chodzi o łazienkowe akcesoria.. straciłam kolejną rolkę papieru toaletowego, a zyskałam dość dużo papierowego confetti.

Marta EGa stwierdziła, że ogromnie podoba jej się Bruno.

Teraz dwa ofutrzone aniołki słodko śpią na kanapie. Niewinne, słodkie, uśpione mordysie, no. Idealne, kanapowe koty...

Ale pod wieczór, jak znam życie, zacznie się dyskoteka :twisted:

Z wieści domkowych - nadal nic - mamy ciszę w eterze... :roll:

Agalenora

Od: Pon lis 14, 2005 23:49

Post » Pt mar 14, 2008 20:24

kolejki domków są?
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Od: Wto paź 05, 2004 13:51

Post » Sob mar 15, 2008 11:34

Niestety, nie za bardzo... Nie ustawiają się w kolejce. Był tylko jeden telefon (prezent na osiemnastkę). Nie wiem z czego to wynika.

Nie są to rudzielce, szylkretki & długowłośce, ani egzotyki.

A z drugiej strony, historia ich nie jest aż tak dramatyczna...

Ot, zwykłe, czarno-białe kotki - Pomimo że śliczne i kochane - to takie, jakich jest nadprodukcja, o jakie najłatwiej.

On czarny, ona właściwie cała biała... Razem wyglądają jak Bride and Groom.
\Może reklamować je jako małżenstwo?

Tu pomyśleć muszę o kastracji... kocurek ma już 6 miesięcy - jeszcze zaczekać czy już działać? Słyszałam, że z kocurkami warto wstrzymać się do 9-10 miesiąca. Koteczka młodsza, jeszcze nie rujkuje.

Ale muszę Wam powiedzieć, że są cudne! Wczoraj pojawiło się u nas duże tekturowe pudło, w którym podróżowało krzesło. Pudło, już opróżnione stało w pokoju przez cały dzień - koty miały olbrzymią frajdę. Cała czwórka - nawet nasz mizantrop - Kicia - przez kilka godzin, z małymi przerwami, zajmowała się sprawdzaniem wytrzymałości tektury i patroszeniem pudła, napełnionego papierami, gazetami... Ja miałam święty spokój, nikt mnie nie zaczepiał i nie podgryzał...

ale ponieważ pudło niezbyt reprezentacyjnie wyglądało w salonie, zostało wyniesione na śmietnik - ale aż żal było się z nim rozstawać. Taka ekstra zabawka. I to zupełnie bezkosztowa!..
TŻt - esteta nie zgadza się na duży drapak, taki z póleczkami, pod sam sufit... uważa, iż zburzyl by on jego koncepcję przestrzeni...

Agalenora

Post » Nie mar 16, 2008 13:00

Hop, do góry! 8)

Agalenora

Post » Nie mar 16, 2008 22:58

ponawiamy hop :wink:
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Post » Śro mar 19, 2008 18:20

agalenora,napisałam ci wiadomość na maila tego z allegro w sprawie kleksa.odpisz jak możesz.pozdrawiam

magdaksp11

Od: Wto wrz 04, 2007 16:05

Post » Czw mar 20, 2008 17:34

A psik! Dawno nie mialam taakiego kaataru :roll: Chyba będę miała zakichane święta.,..

Kontynuować będę z optymistycznym akcentem. Pojawiła się na horyzoncie pewna fajna perspektywa dla dwojga. Przedwczoraj wieczorem odbyła się wizyta zapoznawcza...
Potrzymajcie kciuki, wolę jeszcze się nie cieszyć (aby nie zapeszyc)

Ponieważ rozrabiaki rosną jak na drożdżach, w środę będziemy kastrować. Do nowego domku Kleks i Branka trafią ok. tydzien później...

Agalenora

Post » Czw mar 20, 2008 18:53

Wrzucę jeszcze ten kadr z życia domu tymczasowego...
Przeurocze cmok-cmoook! z moją ukochaną Pyzeldą :wink: Pyza to taka Dobra Ciocia.
Kici Zołzowatej tym razem w kadrze nie ma, niestety.

A serwetę na stole wydziergałam samodzielnie :D 8)
:wink:

Obrazek

Agalenora

Post » Czw mar 20, 2008 21:37

kciukam:)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt mar 21, 2008 16:44

za jak najszybsze wyjaśnienie sprawy :ok: :ok: :ok: :ok:

aga-lodge

Post » Śro mar 26, 2008 9:26

Kciuki za sprawę
I gratulacje za dzierganie :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro mar 26, 2008 10:11

:ok: :ok: :ok:

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Śro mar 26, 2008 10:36

annskr pisze:Kciuki za sprawę
I gratulacje za dzierganie :wink:

OFF.
Teraz dziergam sobie z resztek włóczki takie narzuty na poduszki. :)

Serwetę dziergałam prawie przez przez 4 miesiące. Ciekawe, ile czasu zajmą mi narzuty na poduszki (cztery!)

NIE-OFF

Dziś chłopak i dziewczyna od rana głodują.
Solidarnie głoduje z nimi Kicia i Pyzia.

Niebawem ruszamy na Bialobrzeską, zwierzaczki czeka zbiorowa kastracja. Dobrze, że jadą razem - będzie im łatwiej...

Prosimy zatem gremialnie o kciuki. :idea:

Domek też już wie, trzyma kciuki, kompletuje wyprawkę, przegląda strony o zabezpieczeniach balkonów. 8)

Agalenora

[poprzednia][następna]