Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:annette88 pisze:Tak, tak.. to rok urodzeniaza tydzień dokładnie obchodzę 20-te urodziny
Ale nie martw sie, tu wprawdzie tacy bardziej dorośli, ale krzywdy Ci nikt nie zrobi...Panuje nad wątkiem!![]()
![]()
Chyba?
kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:U mnie nie da się siłą rzeczy!![]()
![]()
Za tą radochę nas zlinczują!
Nie...
Nie ma mnie...![]()
WITAJ KRISTINBB!!!
Fajnie, że jesteś!
![]()
![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Na obiad miałam dzisiaj ...gołąbki. Niestety, kupne! FUJ!!!!![]()
![]()
Ostatni raz!!!
Zjadłam jednego z trudem, i teraz nawet bym jakiegoś organa zjadła....Nie mam. Dojem drugą bułcią..
Wlasnie mialam zapytac, co z obiadem
Dorota pisze:kalair pisze:Na obiad miałam dzisiaj ...gołąbki. Niestety, kupne! FUJ!!!!![]()
![]()
Ostatni raz!!!
Zjadłam jednego z trudem, i teraz nawet bym jakiegoś organa zjadła....Nie mam. Dojem drugą bułcią..
annette88 pisze:A ja odsypiałam dzisiaj.. Potem oglądałam dr Quinn (strasznie lubię!) i dopiero zjadłam śniadanieteraz sobie czytam tutaj, a mała siedzi mi na kolanach i zawzięcie myje szłapki i ogonek
wiecie, co jeszcze ma w sobie fajnego ? Jest straszną gadułą. Wystarczy się do niej odezwać (ew. kichnąć, wydać z siebie dźwięk " psssi " ) i już skrzeczy z odpowiedzią
ew krzyczy, skarży się ( np. teraz z poirytowaniem, bo by spadła ) ^^
kristinbb pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Na obiad miałam dzisiaj ...gołąbki. Niestety, kupne! FUJ!!!!![]()
![]()
Ostatni raz!!!
Wiesz Dorotko...
Te gołąbki to kara za to ,że sama je te bułki ... Tak, tak...
kristinbb pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Tak, tak.. to rok urodzeniaza tydzień dokładnie obchodzę 20-te urodziny
Ale nie martw sie, tu wprawdzie tacy bardziej dorośli, ale krzywdy Ci nikt nie zrobi...Panuje nad wątkiem!![]()
![]()
Chyba?
Taaaaak ... panuje...potwierdzam...
kristinbb pisze:kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:U mnie nie da się siłą rzeczy!![]()
![]()
Za tą radochę nas zlinczują!
Nie...
Nie ma mnie...![]()
WITAJ KRISTINBB!!!
Fajnie, że jesteś!
![]()
![]()
Bez zdjęcia??????????????????????
kalair pisze:kristinbb pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Na obiad miałam dzisiaj ...gołąbki. Niestety, kupne! FUJ!!!!![]()
![]()
Ostatni raz!!!
Wiesz Dorotko...
No normalnie jakaś Zołza z Ciebie wyłazi!![]()
![]()
A kto Wam dał bułeczki?, hę? I tylko Trawka podziękowała!
![]()
kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Tak, tak.. to rok urodzeniaza tydzień dokładnie obchodzę 20-te urodziny
![]()
Chyba?
Taaaaak ... panuje...potwierdzam...
Wyczuwam nutkę ironii w tej głębokiej wypowiedzi.....
kristinbb pisze:kalair pisze:kristinbb pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Na obiad miałam dzisiaj ...gołąbki. Niestety, kupne! FUJ!!!!![]()
![]()
Ostatni raz!!!
Wiesz Dorotko...
No normalnie jakaś Zołza z Ciebie wyłazi!![]()
![]()
A kto Wam dał bułeczki?, hę? I tylko Trawka podziękowała!
![]()
No bo tylko ona dostała...![]()
kalair pisze:No masz....Bonusik-
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], haaszek, lucjan123 i 7 gości