Matahari pisze:podjęłyśmy wspólnie z ew12 decyzję o sekcji Groszka... nie wiem kiedy się odbędzie... jak tylko będzie coś wiadomo - damy znać...
Bardzo słuszna decyzja. Dzięki temu może uda się pomóc innemu kotu. Ściskam mocno Was obie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Matahari pisze:podjęłyśmy wspólnie z ew12 decyzję o sekcji Groszka... nie wiem kiedy się odbędzie... jak tylko będzie coś wiadomo - damy znać...
Matahari pisze:Groszek odszedł na wirusowe zapalenie otrzewnej... płyn w otrzewnej, przekrwione wszystkie gruczoły... tyle wiem od ew12 po rozmowie telefonicznej, papier ma mieć Ewa jutro... Gargamel czuje się oki, tak więc Ewa zdecydowała się na adopcję Faworka... chłopak pojedzie do domku w piątek wieczorem...
zastrzyk Tarze podany... wymioty u panien się uspokoiły, za to Grudzia przeżarła się i ona wyrabiała normę w pawikach, co bym się czasami nie nudziła... łomatko z córką...
Tekla postanowiła zmienić sobie wystrój klatki i wyścieliła ją pozostawionymi przeze mnie nieopatrznie w zasięgu jej łapek zielonymi serwetkami... wczoraj u weta siedziała na moich rękach całkiem spokojnie, wtulała sie we mnie... natomiast po wejściu do klatki oprychała mnie należycie... "no co też mnie spotyka kobieto przez ciebie"
biamila pisze:Strasznie mi przykro....
Matahari pisze:Melisa to kochany kotek... tuli się, barankuje, ósemkuje, mruczy... słodka jest... relacje ze stadkiem powolutku, powolutku coraz lepsze... Bazyl ja tylko niesamowicie wkurza... chłopak chodzi za kotami i patrzy... tak samo robi z Melisą... a ta piany prawie na pyszczku dostaje... zresztą niech Tiris opisze jaka przemiana w niej zaszła...
BAJKA-BB pisze:Matahari pisze:Melisa to kochany kotek... tuli się, barankuje, ósemkuje, mruczy... słodka jest... relacje ze stadkiem powolutku, powolutku coraz lepsze... Bazyl ja tylko niesamowicie wkurza... chłopak chodzi za kotami i patrzy... tak samo robi z Melisą... a ta piany prawie na pyszczku dostaje... zresztą niech Tiris opisze jaka przemiana w niej zaszła...
Samiec alfaChodzi i sprawdza co porabia stadko.
Prawdę mówiąc wolałabym gdyby Tiris opisała Bazyla, robi to z wielkim uczuciem![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 134 gości