Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kristinbb pisze:kalair pisze:kristinbb pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:melduje sie w nowym hm juz 20 stronicowym watku..te szylkrecie trza zamknąć- staruszka na etacie
Cześć staruszko koffana! W nowym wąteczku.![]()
Nie pytam o roki, bo wiem, a że zdjątko już dostałaś dzisiaj, to w nowym wątku dollsy-proszę-Mosia dla Mosi![]()
zdjatko podobno dostalam i go nie znalazlam ale wierze na slowo drugiej staruszce![]()
śliczna Dollyprawie tak jak ja
No patrz , ta Moś jest niemożliwa...![]()
Mysli ,że jak ma w domu tyle plaskatych , to może pyskować...
Ona jest skromna inaczej...![]()
Byłam w jej wątku i takie te koteczki dobrze wychowane..
Ciekawe po kim to mają...
kalair pisze:Zjadłam sobie chlebek smażony..Z czosnkiem...
kalair pisze:Ponieważ Cię widziałam, to jesteś również piękna i młoda, więc spokojnie się możesz przyznać. Skaska dla Skaski!
kalair pisze:Sobie taki kubeczek kupiłam..Bo mój kochany się stłukł, tak dla przypomnienia-i piłam z takiego małego. Ten jest taki na 1,5 szklaneczki, Spory! I juz go lubię, chociaż nie jest z kotkiem.![]()
kristinbb pisze:Rachelinka pisze:kristinbb pisze:Rachelinka pisze:kristinbb pisze:Rachelinka pisze:kristinbb pisze:Rachelinka pisze:Jam rocznik 84a co do staruszek to żadna nie ma jeszcze 90 wiec nie moze sie nazywac staruszką
300...żadna nie ma jeszcze 300 lat, jakem czarownica...![]()
![]()
![]()
Z czego ta radość..???
Z tej czarownicy
No widzisz...![]()
Wrożka się znalazła...
Z czarownicy będzie się nabijała...
Tylko nie rzucaj na mnie uroku..ja sobie po prostu wyobrazilam taka czarownice z pypciem na nosie i szpiczastym kapeluszu jak zaiwania na klawiaturze, skrobiąc u szylkreci
Tak to sobie wyobraziłaś???![]()
kristinbb pisze:kalair pisze:Zjadłam sobie chlebek smażony..Z czosnkiem...
Na noc może być...![]()
![]()
![]()
Ciekawe co myśli o tym Twój JJ...![]()
Rachelinka pisze:kristinbb pisze:Rachelinka pisze:kristinbb pisze:Rachelinka pisze:kristinbb pisze:Rachelinka pisze:kristinbb pisze:Rachelinka pisze:Jam rocznik 84a co do staruszek to żadna nie ma jeszcze 90 wiec nie moze sie nazywac staruszką
![]()
![]()
Z czego ta radość..???
Z tej czarownicy
No widzisz...![]()
Wrożka się znalazła...
Tylko nie rzucaj na mnie uroku..ja sobie po prostu wyobrazilam taka czarownice z pypciem na nosie i szpiczastym kapeluszu jak zaiwania na klawiaturze, skrobiąc u szylkreci
No prawie prawie..tylko czapki mi tu brakujeze szpicem
![]()
i miotły jeszzce...
skaskaNH pisze:kalair pisze:Ponieważ Cię widziałam, to jesteś również piękna i młoda, więc spokojnie się możesz przyznać. Skaska dla Skaski!
Kalair, koffana jestes
A ponieważ tak łądnie napisałaś, to ja sie bede tego konsekwentnie trzymać: jestem piękna i młoda... cokolwiek to znaczy
kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:Zjadłam sobie chlebek smażony..Z czosnkiem...
Na noc może być...![]()
![]()
![]()
Hmm..nie wiem.. Przeżyje!Ale uprzedziłam, żebyście za blisko monitorów niw siedziały..
![]()
kristinbb pisze:kalair pisze:Sobie taki kubeczek kupiłam..Bo mój kochany się stłukł, tak dla przypomnienia-i piłam z takiego małego. Ten jest taki na 1,5 szklaneczki, Spory! I juz go lubię, chociaż nie jest z kotkiem.![]()
Ładny , też mi się podoba..
Pewnie chiński???
kristinbb pisze:kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:Zjadłam sobie chlebek smażony..Z czosnkiem...
Na noc może być...![]()
![]()
![]()
Hmm..nie wiem.. Przeżyje!Ale uprzedziłam, żebyście za blisko monitorów niw siedziały..
![]()
Dzięki Ci bardzo , masz rację...
Lepiej nie siedzieć za blisko..
Może dalej??
To może całkiem sobie pójdę???
kristinbb pisze:Rachelinka pisze:kristinbb pisze:Rachelinka pisze:kristinbb pisze:Rachelinka pisze:kristinbb pisze:Rachelinka pisze:kristinbb pisze:Rachelinka pisze:Jam rocznik 84a co do staruszek to żadna nie ma jeszcze 90 wiec nie moze sie nazywac staruszką
![]()
![]()
Z czego ta radość..???
Z tej czarownicy
No widzisz...![]()
Wrożka się znalazła...
No prawie prawie..tylko czapki mi tu brakujeze szpicem
![]()
i miotły jeszzce...
Patrz ????
Wróżka ma jeszcze wymagania...![]()
Może taka Ci się będzie bardziej podobała, prawie jak wróżka...![]()
A jaka dbająca o urodę???
kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:Sobie taki kubeczek kupiłam..Bo mój kochany się stłukł, tak dla przypomnienia-i piłam z takiego małego. Ten jest taki na 1,5 szklaneczki, Spory! I juz go lubię, chociaż nie jest z kotkiem.![]()
Ładny , też mi się podoba..
Pewnie chiński???
Nie mam pojęcia!![]()
![]()
Chyba jednak nie.
Rachelinka pisze:kristinbb pisze:
Patrz ????
Wróżka ma jeszcze wymagania...![]()
Może taka Ci się będzie bardziej podobała, prawie jak wróżka...![]()
A jaka dbająca o urodę???
Ta jest idealnaDzieki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości