1. Enolka (zwana przez panią Elę Antosią) je, w dalszym ciągu nie jest to orgia i rozpusta pokarmowa, ale wydaje się, że zaskoczyła. Po Świetach ponownie zbadamy małej krew.
2. Bure cudo z piwnicy mamy, czyli Salsa

Już u cioci CoolCaty

która jak się okazało juz wczoraj myślała nad imieniem dla malutkiej, tak więc przyjechałysmy na gotowe
Kocia ma około 5,5 miesiąca, jest piekną i miziasta burańką. W samochodzie nawet nie płakała tylko ćwierkała troszkę jak ptaszek, po chwili zupelnie się uspokoiła.
W trakcie oględzin dokładnych wyszły kwiatki

mała najprawdopodobniej została ugryziona przez psa. Ma brzydką rankę pod bródką - była niewidoczna bo zaklejona sierścią, była w niej ropa. Trzecia powieka jest opuchnieta i czerwona. Najprawdopodobniej ten własnie uraz spowodował przekrzywianie główki. Mała dostała całą serię zastrzyków i lekarstwo dopyszcznie, wszystkie zabiegi zniosła bardzo spokojnie.
Teraz pozostaje czekać jak i czy będą ustepować te objawy, tak więc o kciuki bardzo mocne poprosimy.
Mama mówi, że zaraz po pojawieniu się w piwnicy, mała tak główki nie przekrzywiała.
A oto kilka gorących fotek z gabinetu

Basiu

bardzo Ci dziękuję za szybki odzew w sprawie kici. Pokaż sasiadowi zdjęcia koteczki, poczekamy, zobaczymy jak będzie z tą główką. Niech zdecyduje, nic na siłę. Jeśli ją zechce, nawet jeśli główka będzie troszkę przekrzywiona ( a to się okaże) to w każdej chwili do Bytomia mogę ją przywieźć
A teraz juz kciuki i czekamy na relację cioci CC, nastraszyłam CC, że jeśli nie będzie relacji to podam jej telefon mojej mamie. Tym bardziej, że mama zapowiedziała, że z informacjami o koteńce można dzwonić do niej do północy