Mrrrru, jak fajnie, ze piątecek Lubię piątkowe wiecory, bo wtedy mamy psed sobom całe 2 dni z Duzą . A Pimpilołki to są kotołki, które miskają z nasą Duzą
Dopiero sie budzę ... powolutku Bo ja już nie śpię w szafie, tylko od wczoraj w kociej budce wiklinowej ... Duża ją przyniosła nie wiem skąd. To znaczy, to jest nasza stara budka, ale ostatnio gdzieś wybyła i teraz wróciła. No i położyłem sie w niej na dłuższą chwilkę
Ceść, Gagaciu . Cy ta budka jest fajna? Bo Duza powiedziała nam, ze jeśli chcemy, to nam taką budkę kupi na imieniny. Ale my nie wiemy, cy chcemy. Wies, my mamy wsyscy troje imieniny w najblizsy wtorek
MaryLux pisze:Jaka ślicna myska :) Miaaaaaaaauuuuu Dziękuję ślicnie mocno
To jest myszka z rumiankiem
P.S.Miałam kiedyś wiklinową budkę, trzeszcząca i kłująca w tyłeczek była więc podczas podróży przegryzłam skobelek i wyskoczyłam sobie na to kólko co jest z przodu w samochodzie. Ale była afera!!!!!!! No i teraz mnie wożą w plazdyczanym-jeszcze go nie rozgryzłam ale pracuję mozolnie i z zaangażowaniem nad tym problemem.
Czuję się zaniepokojona nieobecnością Pani Przewodniczącej na forum co w połączeniu a aktualną sytuacją meteorologiczną za oknem stwarza mi psychiczny dyskomfort