Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pepperoni pisze:hellou!dzis widzialam wywiad ktory ukaze sie w gazecie. tzn to ten z Justyna ale widzialam calosc i bedzie tam takie duze fajne zdjecie Mikusia
![]()
![]()
tylko nie wiem dokladnie kiedy on sie ukaze ale pewnie juz niedlugo. wiec jak tylko sie dowiem to od razu dam znac
Patsy pisze:agitarius pisze:mestudio pisze:Śliczne koteczki w górę, zaraz agitarius wstanie
Taak właśnie wstałam...![]()
agitarius drażnisz ludzi pracy![]()
uważaj, bo zdobędę Twój numer telefonu i będę Cię budzić codziennie o 6 rano hehehhe
![]()
słuchaj, a jaki żwirek Justyna używa? może bym coś zorganizowała i pchnęła kurierem?
pepperoni pisze:hellou!dzis widzialam wywiad ktory ukaze sie w gazecie. tzn to ten z Justyna ale widzialam calosc i bedzie tam takie duze fajne zdjecie Mikusia
![]()
![]()
tylko nie wiem dokladnie kiedy on sie ukaze ale pewnie juz niedlugo. wiec jak tylko sie dowiem to od razu dam znac
agitarius pisze:
Dobra juz nei bede się chwalic , że spie ostatnio do oporuAle chetnie pójde za kogoś do pracy
![]()
agitarius pisze:
A żwirek to najróżniejsz nie ma znaczenia bo tego się przewala tonami u Justny![]()
pepperoni pisze:zdjełałam bazarek, taki o:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=73394
3mamy kciuki za sprzedaż!
Patsy pisze:agitarius pisze:
Dobra juz nei bede się chwalic , że spie ostatnio do oporuAle chetnie pójde za kogoś do pracy
![]()
zapraszamu mnie miło, przytulnie, same chłopaki
agitarius pisze:
A żwirek to najróżniejsz nie ma znaczenia bo tego się przewala tonami u Justny![]()
ale bardziej taki benkowy betonitowy (co ja go osobiście nie lubię brrrr) czy raczej naturalny drzewnopochodny?
Patsy pisze:Słuchajcie, nie chcę zapeszać, ale może się uda.....
był u nas wczoraj znajomy z Gliwic, nocował u nas i nasze podwójne stado kociambrów tak go urzekło, że chce się dokocić (sam ma koteczkę). Oczywiście pokazaliśmy mu miau, opowiedzieliśy o Justynie....i teraz trzymajcie kuciuki - pracujemy nad nim bardzo mocno i jest szansa, że adoptuje od niej któregoś futrzakadziś rano już dzwonił do żony i o wszytskim jej opowiadał
z naszej strony obiecujemy, że na głowach staniemy, żeby się udało, no ale wasze kciuki też się przydadzą![]()
wybieramy się na długi majowy weekend na Śląsk i na pewno Justynę będziemy chcieli odwiedzić i przy okazji znajomego zabrać żeby się zakochał w którymś kociastym - o ile wcześniej się nie wybierze sam
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Talka i 71 gości