Nie mogłam się zebrać, żeby tu napisać. Bo co można?
Mapka była kotkiem, którego się kochało od pierwszej sekundy przebywania z nią. Miała w sobie coś niesamowitego.
To jest cholernie niesprawiedliwe!
Bądź tam szczęśliwa Malutka [']
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Fajnie sie czyta takie wiadomości.
Jesteście niesamowite dziewczyny !!!
terenia1 pisze:bubor pisze:Fajnie sie czyta takie wiadomości.
Dzięki Bubor za takie komplementy, a Ty gdzie już w Krakowie czy jeszcze za wielką wodąTwoje regaliki dla kociaków sprawdzają się super kociaczki mają niezłe apartamenty. Jutro jak ślicznie wysprzątamy zrobimy fajne fotki i wrzucimy na forum musisz swoje dzieło obejrzeć z lokatorami
patka-p3 pisze:ps. moj majus mial drgawki przypominajace padaczke od wysokiego amoniaku co bylo spowodowane chora watroba. czy u malpki to napewno byla padaczka?
bubor pisze:terenia1 pisze:bubor pisze:Fajnie sie czyta takie wiadomości.
Dzięki Bubor za takie komplementy, a Ty gdzie już w Krakowie czy jeszcze za wielką wodąTwoje regaliki dla kociaków sprawdzają się super kociaczki mają niezłe apartamenty. Jutro jak ślicznie wysprzątamy zrobimy fajne fotki i wrzucimy na forum musisz swoje dzieło obejrzeć z lokatorami
Już od tygodnia jestem w domu z moimi ślicznymi pannicami , nawet zza wielkiej wody podglądałem Wasze poczynania i chylę czoła do samej ziemi przed tym co robicie![]()
![]()
terenia1 pisze:U nas zaszło trochę zmian u kociastych, Filemonek z kociarni znalazł nowy domek, jutro moja mamusia Tygrysia także jedzie do nowego domku, i Lili która jest na tymczasie u Asi też jutro pojedzie do nowego domku.U mnie jeszcze Guziczek, ale już całkiem zdrowy i niebawem się znajdzie w nowym domku. Pipsi długowłosa koteczka, która była na tymczasue u Asi już u nie j zostanie na zawsze czyli domek tymczasowy zamienił się w domek stały.
W kociarni została tylko Balbinka czarna persopodobna kicia. Jutro z Martą robimy w kociarni wielkie sprzątanie i przemeblowanie. U Marty w domu sterta kuwet i miseczek do mycia i dezynfekcji , u mnie sterta koców - już wszystkie poprane i pachnące. Po sprzątaniu jedziemy do schroniska p nowych lokatorów do Hiltona już tam na nas czekają.
A wczoraj dziewczyny były w schronie zabrały biedną kocinkę z poranionym pyszczkiem zdjęcia i relacja jutro wieczorkiem.
mar_tika pisze:terenia1 pisze:U nas zaszło trochę zmian u kociastych, Filemonek z kociarni znalazł nowy domek, jutro moja mamusia Tygrysia także jedzie do nowego domku, i Lili która jest na tymczasie u Asi też jutro pojedzie do nowego domku.U mnie jeszcze Guziczek, ale już całkiem zdrowy i niebawem się znajdzie w nowym domku. Pipsi długowłosa koteczka, która była na tymczasue u Asi już u nie j zostanie na zawsze czyli domek tymczasowy zamienił się w domek stały.
W kociarni została tylko Balbinka czarna persopodobna kicia. Jutro z Martą robimy w kociarni wielkie sprzątanie i przemeblowanie. U Marty w domu sterta kuwet i miseczek do mycia i dezynfekcji , u mnie sterta koców - już wszystkie poprane i pachnące. Po sprzątaniu jedziemy do schroniska p nowych lokatorów do Hiltona już tam na nas czekają.
A wczoraj dziewczyny były w schronie zabrały biedną kocinkę z poranionym pyszczkiem zdjęcia i relacja jutro wieczorkiem.
A o mojej Gandzi zapominałaś![]()
terenia1 pisze:Emilka robiła zdjęcia i oczywiście swoim zwyczajem już wszystkkie mają imiona. Jak nie padła to pewnie wklei jakieś fotki. No i oczywiście fotki Hiltona prawie już w całej okazałości też będą. [/color][/size]
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, puszatek i 81 gości