Malotki już nie ma

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 13, 2008 23:09

Albo jeszcze inaczej... lepiej - najlepiej by bylo gdyby ktoś przywiózł malotke do warszawy gdzie zaprosiłabym oczywiscie do domu (kawa herbata jedzonko i oczywiście weryfikacja warunków mieszkaniowych) a ja zwróciłabym za transport z tego co się orientuje cały bilet do warszawy kosztuje 50 zł pociagiem pośpiesznym byłabym w stanie zwrócić taką kwotę... gdyby ktos potrzebował zapewniłabym nawet nocleg na jedna dobę... błagam zróbmy cos żeby kotek trafił już do ciepłego domku

szczotka-84

Od: Czw mar 13, 2008 11:38

Post » Czw mar 13, 2008 23:54

Słuchajcie na wątku transportowym jest taka oferta:
Warszawa - Lublin - Zamość - Lublin -Warszawa (tylko szczepione koty w transporterkach; nieagresywne psy; weekendy) tel. 600892367 (czakirta) NOWE!!
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt mar 14, 2008 0:01

I jeszcze na dogomani w wątku transportowym znalazłam takie coś:
Napisał trol Zobacz post
czyli moj transport nie interesuje ?
to dobrze , a napewno byl by tanszy
jade w niedziele do ORZECHOWIC a stamtad do WARSZAWY , potem wracam do ZABRZA , albo prosto z W-WY do Limanowej
jutro jade do WROCLAWIA , a stamtad do CZęSTOCHOWY- GLIWICE
ale widze ze tez to nikogo nie interesuje
zycze przyjemnej i taniej podrozy

Wysłałam do Trola prywatną wiadomość i podałam Elu twój adres mailowy, a nóż?
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt mar 14, 2008 5:18

oby się udało.
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Pt mar 14, 2008 8:37

za szybki transport dla Malotki :ok:
Obrazek Frania 03.01.2013 [*] na zawsze w moim sercu

madziaki

Od: Sob lip 15, 2006 16:21

Post » Pt mar 14, 2008 9:58

To,co Trol oferuje to moim zdaniem rewelacja.

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt mar 14, 2008 10:18

ewar pisze:To,co Trol oferuje to moim zdaniem rewelacja.

piszę to z pełną odpowiedzialnością, choć akurat tej oferty jeszcze nie sprawdziłam - od deklaracji do konkretnych działań, jest daleka droga
A pisząc sprawdziłam, mam na myśli, nie to że trol odpisze mi - tak, tak nie ma sprawy - ale uwierzę, jak zobaczę kota dowiezionego na miejsce.
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Pt mar 14, 2008 10:21

czy jest jakis namiar na tego trola - ja nie jestem zalogowana na dogmanii a potrzebuje kontaktu:) bardzo może niech ktoś poda namiar na mnie 504 080 020 szczotka-84@tlen.pl

szczotka-84

Post » Pt mar 14, 2008 10:30

wania71 pisze:nie zadzwoniły :evil:
Nie cierpię takich sytuacji, zaraz zacznę od nowa - pisać, a dzwonić zacznę od rana.
Marto, może jestem jakaś niedzisiejsza, ale nie wysłałabym Maloty tym transportem, ale może się mylę - spróbuję tam jutro zadzwonić.

Moim zdaniem, jesli nie byloby innej mozliwosci, to taka opcja wchodzi w gre. W koncu specjalizuja sie w przewozie zwierzat.

MartaWawa

Od: Wto kwi 03, 2007 12:45

Post » Pt mar 14, 2008 10:31

Może niech już Wania tym wszystkim kieruje.Ona jest najbardziej zorientowana.

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt mar 14, 2008 10:43

a bralyscie pod uwage podzial transportu na odcinki?
np do krakowa
a pozniej z krakowa do warszawy?
bo do warszawy bubor deklarowal ze jezdzi mniej wiecej raz na tydzien
Tylko ze wtedy łatwiej jest jednak z jednym kotem
jak sie dzieli transport
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pt mar 14, 2008 10:53

Marta Chrusciel pisze:sluchajcie, a moze http://www.dorcel.com.pl/index.html ?
Tylko trzeba by wypytac o koszty i zasady...

z dedykacją dla Marty - sprawdziłam ten transport!
Pracownik był w lekkim szoku, ale poprosiłam, aby jednak przybliżył mi szczegóły.
Firma oferuje transport samolotem - cena 500 - 600 zł.,
na specjalne życzenie i ewentualnie samochodem - cena ok.1500zł
Mówimy o trasie Rzeszów - Warszawa
Z ich usług najczęściej korzystają ludzie wysyłający zwierzęta za granicę, np. do Wielkiej Brytanii.
To co, chyba jednak odpada?
Obrazek

wania71

Post » Pt mar 14, 2008 10:55

BarbAnn pisze:a bralyscie pod uwage podzial transportu na odcinki?
np do krakowa
a pozniej z krakowa do warszawy?
bo do warszawy bubor deklarowal ze jezdzi mniej wiecej raz na tydzien
Tylko ze wtedy łatwiej jest jednak z jednym kotem
jak sie dzieli transport

brałam to pod uwagę
Obrazek

wania71

Post » Pt mar 14, 2008 11:01

słuchajcie ja przepraszam że się denerwuje ale naprawde to jest troszke absurdalne... mam na myśli to iż JA CHCE JUŻ tego kotka - żeby miał ciepło jedzonko domek weterynarza i najlepszą opiekę jestem w stanie :
1 jechać jutro do Przemyśla odebrać na dworcu kotka i wrócić do domu
2 jestem w stanie zapłacić komuś z warszawy za dojazd do przemyśla i z powrotem tzn za benzyne (wtedy można wziąść więcej kotków do warszawy)
3 jestem w stanie zapłacić za dowóz kota do warszawy pociągiem przenocować go zapewnić naprawde dobre warunki oraz zapłacić za powrót pociągiem
4 jestem w stanie odebrać kotka w ten weekend z Katowic
5 jestem w stanie zapłacić komuś za dowóz samochodem kota do warszawy i także zapewnić nocleg oraz powrót
6 gadałam z orzechowicami i mogę zabrać kotka kiedy chcę
kurcze pomału naprawde tego nie rozumiem myslałam że jak pojawiają się wątki błagalne o pomoc adopcje tyle postów znajdzmy domek itd i ten DOMEK SIĘ ZNAJDUJE i jeszcze jestem w stanie wydać mase pieniążków na transport (mimo że "miał on nie być problemem" a na dodatek jestem bardzo otwarta na wszelkie opcje to się okazuje że
1 może Pani Stefa nie dać kotka (ja rozmawialam i nie było problemu)
2 nikt nie jest w stanie mi zagwarantować że jak się pojawie to odbiorę kotka
3 pomysły o transportach przez krosno rzeszów kraków wszystko niewiadomo co jak kiedy przez kogo no przepraszam ale to się kupy nie trzyma...
naprawdę poruszył mnie problem - POSTY błagamy o domek dla malotki itd... i mam OGROMNIE DUŻO DOBREJ WOLI BY GO WZIĄŚĆ I SIĘ NIE DA!!!!
Po co w takim razie takie akcje no bo chyba po domek tak? a jak jest domek to w czym problem - podobno z transportem go nie ma....
A to jest mały chory kotek - który jak sami piszecie umrze jak ktoś go natychmiast nie zabierze więc błagam weźcie pod uwagę że ja naprawde jestem w stanie zrobić BARDZO WIELE (mimo że nie było o tym mowy na allegro i gdybym wiedziała że to bedzie tak ogromny problem z transportem i wogóle milion problemów to bym się wogóle tym nie zainteresowała właśnie z tego powodu - tak jak nie patrze na adopcje ze szczecina np)
Więc tak jak napisałam.. proszę weźcie pod uwagę że jestem w stanie jechać 600km płacić za pociągi badz dawać komuś na benzynę i naprawde za to płacić i wykonuje milion telefonów a malotka tam siedzi i czeka...
Nie odbierzcie tego źle ale popatrzcie na to ze strony osoby która znajduje ogłoszenie na allegro - uratuj kotka malotka bo umiera transport to nie problem - ja chce dać mu stały świetny dom!
POMOCY

szczotka-84

Post » Pt mar 14, 2008 11:01

Zdecydowanie odpada!!!
Ale za 1500 pln to chyba oferuja luksusowe warunki!

MartaWawa

Od: Wto kwi 03, 2007 12:45

[poprzednia][następna]