Moderator: Estraven
Amica pisze:Przyłaczam sie do pytania Agity o szczepienie starszego kota - moja Sonia niedługo skończy 11 lat, czy powinnam ja jeszcze szczepić? Obiło mi się o uszy, że kotów powyżej 10 lat już się nie szczepi. Czy ktoś ma w tym względzie doświadczenie?
Jana pisze:Amica pisze:Przyłaczam sie do pytania Agity o szczepienie starszego kota - moja Sonia niedługo skończy 11 lat, czy powinnam ja jeszcze szczepić? Obiło mi się o uszy, że kotów powyżej 10 lat już się nie szczepi. Czy ktoś ma w tym względzie doświadczenie?
Nigdy czegoś takiego nie słyszałam. A jakie jest uzasadnienie tej teorii?

Amica pisze:Jana pisze:Amica pisze:Przyłaczam sie do pytania Agity o szczepienie starszego kota - moja Sonia niedługo skończy 11 lat, czy powinnam ja jeszcze szczepić? Obiło mi się o uszy, że kotów powyżej 10 lat już się nie szczepi. Czy ktoś ma w tym względzie doświadczenie?
Przeczytałam to w jakiejś książce. Zastanawiam się nad tym w przypadku Soni, bo ona każde szczepienie bardzo źle znosi. Jesli chodzi o szczepionkę to pozostanę przy Fel-o-vaxie, bo już wypróbowany
Anda i koty 
Anda pisze:Amica pisze:Jana pisze:Amica pisze:Przyłaczam sie do pytania Agity o szczepienie starszego kota - moja Sonia niedługo skończy 11 lat, czy powinnam ja jeszcze szczepić? Obiło mi się o uszy, że kotów powyżej 10 lat już się nie szczepi. Czy ktoś ma w tym względzie doświadczenie?
Przeczytałam to w jakiejś książce. Zastanawiam się nad tym w przypadku Soni, bo ona każde szczepienie bardzo źle znosi. Jesli chodzi o szczepionkę to pozostanę przy Fel-o-vaxie, bo już wypróbowany
Wiem,ze moje poglądy nie są popularne,ale ostrzegam Cie przed szczepieniem 10 letniego kota, tym bardziej ze , jak piszesz źle znosi szczepionki. Entuzjazm szczepionkowy trochę mnie przeraża. Serio.
Ludzie poczytajcie trochę.
Anda i koty 
Anda pisze:moge, ale obawiam się zmasowanego ataku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], koszka i 85 gości