Moderator: Moderatorzy
ewa.pik pisze:Nioo zamow duzyyy zestaw bo ja pewnie bede sie dopraszac i o olowkowe i o pastelowe - scian mam duzozaraz wysle zdjecia i wybierze zdjecie z ktorego twoim zdaniem wyjdzie najlepszy rysunek - aaaa i mam pytanie w duzej rozdzielczosci czy nie musi byc ?
ewa.pik pisze:butefka - ja mam do ciebie ogromną prośbę - gdybym się nie pokazywała a byłą ci niezbędna - napisz do mnie maila albo napisz sms - wysyłam ci numer telefonu na priv - ja trochę się ostatnio nie ogarniam - jestem w trakcie przeprowadzek i w dodatku weekendy w ogóle spędzam w innym mieście i czasem zwyczajnie zapominam o czymś.
Byłabym spokojniesza gdybym mogła wysłać kaskę nawet zaliczkowo na rysunki - np. 100 dla Ciebie a 100 dla tej bidulki pod opieką Kaśki
http://www.allegro.pl/item326713881_fry ... kota_.html
rysunków będzie sporo - więc na bank zagospodarujemy i więcej kaski.
bulefka pisze:Bellavita - jednak bardzo prosiłabym Cię o wieksze zdjecie bo z tego małego trudno narysować:)
Oczywiscie poczekam jak bedzie trzeba, ale narazie zajme sie rysowaniem Syjama Ewy.pik
bellavita pisze:bulefka pisze:Bellavita - jednak bardzo prosiłabym Cię o wieksze zdjecie bo z tego małego trudno narysować:)
Oczywiscie poczekam jak bedzie trzeba, ale narazie zajme sie rysowaniem Syjama Ewy.pik
Bulefka, nie musisz pisac do mnie pogrubionym drukiem... nie musisz krzyczec.... nie mialam internetu przez kilka dni i wierz mi, nie bylam zadowolona z tego powodu.
Zrobie wieksze zdjecie, jak tylko bede miala okazje.
Na razie kotek bedzie mial badania, bo ma podejrzenia o bialaczke, wiec jakos zdjecia mi zupelnie nie w glowie....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości