Nasze ogony-zdjęcia str.1i44-Tarusia [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 08, 2008 20:12

ajmk pisze:
Aleksandra59 pisze::dance: Tekla!!
:dance2: Borys!!!!!

To byłam JA!! Nieprzelogowana :twisted:

Rozdwojenie jaźni...!!!!!!!!!!! Albo dwie Agi... ja nie wiem jak my to przeżyjemy :twisted:

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Sob mar 08, 2008 21:08

hm...właśnie przejrzałam wszystkie zdjęcia kociastych które mam na kompie...i wysnuwam pewne wnioski...

Oczywiście banda pięciorga nadal mnie rozczula, te małe łapki i sliczne pyszczki...

ale ale

Irenka i Bazyl to kiedyś były normalne kotki...teraz to sie kwalifikują na kotki...a własciwie brzuszki plus główki :) jak będę miałą chwile to normalnie powklejam zdjęcia z metamorfozy obojga :)

Matahari mnie wydziedziczy :P

Tiris

Post » Sob mar 08, 2008 21:16

no to już pewne !!!!!!!!!!! raczej dziedziczką nie będziesz :ryk:

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Sob mar 08, 2008 22:02

A ja jestem ciekawa. Szczególnie bazyla!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie mar 09, 2008 2:29

Tiris pisze:hm...właśnie przejrzałam wszystkie zdjęcia kociastych które mam na kompie...i wysnuwam pewne wnioski...

Oczywiście banda pięciorga nadal mnie rozczula, te małe łapki i sliczne pyszczki...

ale ale

Irenka i Bazyl to kiedyś były normalne kotki...teraz to sie kwalifikują na kotki...a własciwie brzuszki plus główki :) jak będę miałą chwile to normalnie powklejam zdjęcia z metamorfozy obojga :)

Matahari mnie wydziedziczy :P

znowu zaczynasz Tiris???
masz jak w banku... i Ty już wiesz co...
i pamiętaj... po nocach na pewno będę Cię straszyć!!! :evil: :twisted: :evil:

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Nie mar 09, 2008 8:25

...a nie mówiłam???? bez posagu i straszona co noc !!!! Tiris wycofaj się z tych" słów" i to szybko :D

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Nie mar 09, 2008 11:51

tiaaa Tiris... Ty lepiej słuchaj starszych i mądrzejszych...

wczoraj footra miały cztery ręce więcej do głasków i skrzętnie z tego korzystały...

niestety nie udało się z wenflonem u Tary, tak więc na razie nawadniamy podskórnie... i będziemy próbować za jakiś czas znowu z wenflonem...

Faworek miał zaczerwienione gardło i powiększony jeden węzeł na szyi, więc dostał zastrzyk przeciwzapalny o przedłużonym działaniu... i mam obserwować co i jak...

Tekla dostała zastrzyki i antybiotyk do domu... byłą bardzo grzeczna, nawet nie pisnęła u weta...

reszta footer ma się oki... Zetka rozrabia... Junior rozrabia... Bajer rozrabia... czasami dołącza do nich Spacja i Zmora... Tekla bardzo zainteresowana szaleństwami młodszej części stadka... Grudzia wychowuje towarzystwo... Rata już nawet sypia na dole... Tara namolnie włazi na mnie stale... Irenka coraz częściej chce głasków i mruczy... Faworek troche nie w sosie... Melisa rżnie niedostępną w łazience... Szarlocia wrzeszczy, że mało czasu u niej spędzam... Bazyl trzyma nadzór na całościa

Matahari

Post » Nie mar 09, 2008 13:41

Chyba wystawię bazarek na jakieś psychotropy dla Matahari...Prewencyjnie, profilaktycznie, żeby nie zwariowała 8O
Bo ja z tymi futrami już dawno bym zwariowała!! :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie mar 09, 2008 21:55

ajmk pisze:Chyba wystawię bazarek na jakieś psychotropy dla Matahari...Prewencyjnie, profilaktycznie, żeby nie zwariowała 8O

na prewencję to już zbyt późno...
ja tym footrom chyba popakuję miseczki... kto chce całe stadko??? maupy ogoniaste... gotowałam na kolację rybę... wszystkie pilnowały gara... a teraz ryba w miskach stoi... suche chrupią... :evil: ja im rybę znowu dam... prędzej mi kaktus urośnie na ręku...

Matahari

Post » Nie mar 09, 2008 22:35

Wytruj tą zarazę!!
No to co one z Toba robią to jakaś zgroza!! :evil:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie mar 09, 2008 22:52

Matahari pisze:
ajmk pisze:Chyba wystawię bazarek na jakieś psychotropy dla Matahari...Prewencyjnie, profilaktycznie, żeby nie zwariowała 8O

na prewencję to już zbyt późno...
ja tym footrom chyba popakuję miseczki... kto chce całe stadko??? maupy ogoniaste... gotowałam na kolację rybę... wszystkie pilnowały gara... a teraz ryba w miskach stoi... suche chrupią... :evil: ja im rybę znowu dam... prędzej mi kaktus urośnie na ręku...

ja mogę osobiście spakowac miseczkę...BAZYLA :twisted:

Tiris

Post » Nie mar 09, 2008 23:06

Tiris ja Cię proszę...
Ty nawet nie zbliżysz się do JEGO miseczki 8)
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto mar 11, 2008 6:49

no tak...

u nas wszystko toczy się w szalonym tempie... brak czasu na wszystko... albo śpię, albo sprzątam, albo mnie nie ma...
Zetka rozrabia... pełno jej wszędzie... wczoraj wieczorem miała głupawkę... biegała dookoła pokoju w szalonym pędzie aż się zasapała... dołączył do niej Borys... Tekla z klatki patrzyła z wielkim zainteresowaniem, aż w końcu też gupawka włączyła się u niej... podwiesiła się u góry na klatkę i tak przemieszczała się z jednego końca na drugi... stale robi podkopy w klatce i śpi pod dywanikiem... poprawiam jej stale, bo nawet nie ma gdzie wstawić miski... zdrowieje panna...
footra dają mi znać, że poświęcam im zbyt mało czasu sikając po kątach... podejrzewam Tarusię, ale nie wiem, czy ktoś jej nie pomaga... Tara włazi na mnie, przytula się i KONIEC... nawadniam dziewczynkę podskórnie... no i znowu wybrzydza Tara przy jedzeniu - saszetka niejadalna, to co wszystkie footra błeee, białko też niejadalne - stały trzy michy dla niej, a ona czekała na kolejną... jak tylko siądę gdzieś na minutkę, od razu któreś na mnie jest... Szarlotka woła mnie z pokoju młodego... ostatnio nie zauważyłam, żeby psikała... ożywiła sie trochę... Melisa za to cofa się w socjalizacji, a może i ją choroba łapie... za mało czasu mam dla niej... mam nadzieję, że krople od pani Wandy będą już w tym tygodniu... reszta stadka pomaga w porządkach... wszędzie włażą i próbują układać po swojemu... jesooo... chyba wymiękam...

Matahari

Post » Wto mar 11, 2008 19:55

Junioro i Zetka pojechali do Szczecina!!! Obrazek

Tiris

Post » Wto mar 11, 2008 20:01

Wiem...
Borysek mój malutki i Zetusia śliczna.
ObrazekObrazek

villemo5