szamanka pisze:Możemy wziąć Wiesię na tymczas, tylko jest problem z transportem do Opola.
Bardzo dziękuję za propozycję, jednak jest kłopot techniczny - Wiesia nie jest szczepiona... i jeszcze przez parę dni musi poczekać, niedawno była cięta...
evalla pisze:a na jak długo potrzebny byłby tymczas?
Generalnie tymczas jest potrzebny do momentu adopcji:) ALE Wiesia to naprawdę urocze stworzenie i gdy tylko KTOŚ da jej szansę na pokazanie się w pełnej krasie (porobi jej dobre fotki, nagra filmiki jak koszmarnie barankuje i ogłosi ją gdzie się da) - to NA PEWNO ten dom znajdzie dość szybko.
Byłam wczoraj u Wisienki. Porobiłam zdjęcia, dzis wstawię, ale lecznica, to nie są dobre warunki do robienia zdjęć. Wisienka tak bardzo prosi, żeby ją zabrać, tak bardzo, aż się serce kraje. Obiecałam jej wczoraj, że juz niedługo wyjdzie. Zostałam wygnieciona, wybarankowana. To jest takie drobne, kochane słoneczko. Wstawię dzis zdjęcia. Mój kochany maluszek. Tak mi przykro, że ona tam siedzi.
Polecam szanowną Wiesławę. Na pewno nie będzie z nią żadnych problemów, jest miła, towarzyska, kochana. Czego chcieć więcej od kota? Ja bym się nawet nie zastanawiała, gdybym szukała kota dla siebie.