Ceść Słoneczko jest piękne . Duża się przez nie obudziła wcześniej niż by musiała.
Gaciu, lubię sikoreczki . Tylko czy one się u nas nie wystraszą? Naprzeciw naszych okien są straszne hałasy, bo rośnie nowy dom...
Witaj Ineczko
Wczoraj miałam wejść na forum ,ale znowu sie posypało Myślałam duzo o tych którzy odeszli,o Piguni też Zapaliłam jak zawsze światełko dla niej i dla innych Futrzanek za TM
Dzisiaj juz troszke lepiej ,ale i tak bardzo smutno
Pozdrawiamy Was wszystkich serdecznie i cieplutko
ciocia kociama
Cześć Ineczko Już sie obudziłem ale jeszcze trochę poleniuchuję, a potem pójdę posłuchać, jak sikoreczki śpiewają ... Rychu dzis rano miał zły humor, strasznie pluł na dziewczyny ... ja przezornie zostałem w mojej szafie Gagat czujny
Ceść Zjedliśmy już śniadanko, pobrojkaliśmy i wysłaliśmy Dużą do pracy. Zastanawiam się właśnie, co by tu nabrojkać zanim Pańcia wróci... Boję się tylko, cy Duza nie zawoła Doctorra, bo przed jej wyjściem trochę poatakowałam Psota. Głupio zrobiłam, mogłam poczekać z tym, aż Duża pójdzie, a tak to ona to zobaczyła i obiecała, że zafesemesa do Doctorra, zeby mu na mnie poskarzyć... I on moze psyjdzie, zeby mi kujkuja zrobić