Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Mam dobrą wiadomość. Od wczoraj Dziurkacz sam je![]()
![]()
Femka pisze:CoToMa pisze:Mam dobrą wiadomość. Od wczoraj Dziurkacz sam je![]()
![]()
wooooow
HURRRAAAAA
ale się cieszę
CoToMa pisze:Femka pisze:CoToMa pisze:Mam dobrą wiadomość. Od wczoraj Dziurkacz sam je![]()
![]()
wooooow
HURRRAAAAA
ale się cieszę
Teraz już raczej żre.
Wszystko co mu się do misek nałoży![]()
![]()
CoToMa pisze:Mam dobrą wiadomość. Od wczoraj Dziurkacz sam je![]()
![]()
CoToMa pisze:Dziurkacz właśnie wszamał całe mięsko. Teraz kontempluje i trawi. Wygląda o wiele lepiej niż na początku.![]()
Niewidoma koteczka dostała na imię Milusia. Już rozrabia i się bawi. Nawet próbuje podgryzać.![]()
Jestem w przytulisku. Za ścianą mam stado kotów usiłujących wykorzystać wszelkie możliwe sposoby, żeby się do mnie dostać
CoToMa pisze:Dziurkacz kazał się przed chwilą wygłaskać. Gruchał do mnie i się ocierał. Przy okazji pokazał paszczękę w środku, nie ma jednego dolnego kła...
iwona_35 pisze:CoToMa pisze:Dziurkacz kazał się przed chwilą wygłaskać. Gruchał do mnie i się ocierał. Przy okazji pokazał paszczękę w środku, nie ma jednego dolnego kła...
CoToMa..jade w sobote za Wrocław, patrze na mape, i widze ,że bede jechac przez Opole...
![]()
Kochany Dziurkacz, ucałuj go ode mnie...i odpisz mi na gg..wreszcie
CoToMa pisze:iwona_35 pisze:CoToMa pisze:Dziurkacz kazał się przed chwilą wygłaskać. Gruchał do mnie i się ocierał. Przy okazji pokazał paszczękę w środku, nie ma jednego dolnego kła...
CoToMa..jade w sobote za Wrocław, patrze na mape, i widze ,że bede jechac przez Opole...
![]()
Kochany Dziurkacz, ucałuj go ode mnie...i odpisz mi na gg..wreszcie
Koniecznie musisz jechać nie tylko przez Opole, ale w szczególności przez moją chałupę i przytulisko![]()
Na gg odpiszę jak wrócę do domu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 102 gości