No, normalnie

Od dziś w mieszkaniu mam 13, więc znowu nie tak wiele,
poza tym w szpitaliku i za oknem
w sumie 3 chore, 7 do adopcji na JUŻ
POMÓŻCIE, RATUJCIE !!!!!!!!! DOMKI !!!!!!!!!

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dellfin612 pisze:Dziś mam jeszcze łapankę, sprzątanie chałupy, jutro urodzinowych gości, a ja siedzę przy komputerze, bo odnoszę wrażenie, że wreszcie mam trochę czasu
No, normalnie
Aia pisze:
dellfin to podeślij mi najwyżej zdjęcia kociaków do adopcji (po jednym) - założy im sie nowy wątek... albo choć do skrzatowego wątku podłączymy
dellfin612 pisze:Aia pisze:
dellfin to podeślij mi najwyżej zdjęcia kociaków do adopcji (po jednym) - założy im sie nowy wątek... albo choć do skrzatowego wątku podłączymy
Aia, z prawdziwą ulga to przeczytałam.
Wprawdzie jestem utytłana po piwnicy, wykończona walką z nieludźmi o zamknięte kociaki, ale jeszcze dziś wyślę Ci pierwszą partię.
Naprawdę nie mam czasu zająć się adopcjami, i bez tego śpię 4-5 h na dobę. A sama wiesz, że i latek mam sporo.
Przy okazji wyściskam tę Twoją drobną dzielną figurkę.
dellfin612 pisze:Dziś mam jeszcze łapankę, sprzątanie chałupy, jutro urodzinowych gości, a ja siedzę przy komputerze, bo odnoszę wrażenie, że wreszcie mam trochę czasu
No, normalnie
*anika* pisze:Co Ty mi tu z jakimś kibelkiem...?![]()
![]()
varulv pisze:To ja proponuje:
urodzinowych gosci podzielic na 2 grupy, jedna pojdzie na lapanke a druga bedzie w tym czasie sprzata chalupe. Ty w tym czasie bedziesz spac [bo 4-5 godzin to stanowczo za malo] a koty same zrobia sobie zdjecia i wysla Ai.
Jak podoba Ci sie moj plan?
Aia pisze:varulv pisze:To ja proponuje:
urodzinowych gosci podzielic na 2 grupy, jedna pojdzie na lapanke a druga bedzie w tym czasie sprzata chalupe. Ty w tym czasie bedziesz spac [bo 4-5 godzin to stanowczo za malo] a koty same zrobia sobie zdjecia i wysla Ai.
Jak podoba Ci sie moj plan?
bardzo dobry pomysł varulv![]()
idealny prezent urodzinowy![]()
ach i wszystkiego naj- naj- naj- życzę :birthday:
jesteś super aniołem Basiu![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości